Mikä ero paidalla ja Puserolla?

Paita = t-paita, kauluspaita tai mikä tahansa muu, mitä pidetään suoraan iholla. Pusero = neule tai college-pusero, jota käytetään paidan tai topin päällä, ei siis yksinään.

Mitä tarkoittaa pusero?

ylävartalon päälle puettava vaate saksa: Bluse f., Jacke f.

Mistä tulee nimi T-paita?

T-paidan nimen alkuperä on epäselvä. Usein nimen ajatellaan juontuvan paidan T-kirjainta muistuttavasta muodosta, mutta myös toisenlaisia teorioita nimen synnystä on olemassa. On esitetty mm. että nimi juontaisi Yhdysvaltain armeijan käyttämästä nimityksestä ”training shirt”.

Mitä tarkoittaa slim fit paita?

Regular fit on suora istuvuus ja malliltaan hiukan väljempi. Pidä paitaa farkkujen tai chinojen päällä ja luo rento look stailaamalla kauluspaita T-paidan päälle. Slim fit on räätälöidympi, vartalonmyötäinen istuvuus, laita paidan helma housujen tai farkkujen sisään.

Onko toppi paita?

Hihaton paita on paita, jossa ei ole hihoja. Tavallisesti naisten käyttämistä hihattomista ylävartalon pukimista käytetään nimitystä toppi. Toppi tarkoittaa erilaisia puseron tai aluspaidan tapaan käytettäviä, tavallisesti hihattomia ja kauluksettomia ylävartalon pukimia.

Tuleeko Kauluspaidan alle t-paita?

Yksi aloittelijavirheistä on pitää puvun kauluspaidan alla paitaa, joka näkyy. Korjaa virhe laittamalla kauluspaidan alle v-aukkoinen t-paita tai hihaton paita. Vielä parempaan ja istuvampaan tulokseen pääset, kun jätät aluspaidan pois kokonaan. Myös takin hihat pitää viimeistellä sopivaan mittaan ja päärmätä.

Mistä tunnistaa laadukkaan T-paidan?

Laadukkaan t-paidan tunnistaa siitä, että materiaali ei ole liian ohut ja paita on kunnolla viimeistelty. Ensimmäisillä käyttökerroilla saumoista ei repsota lankoja. On myös todella tärkeää, että paita säilyttää muotonsa pesun jälkeen.

Mitä Kauluspaidan päälle?

Kauluspaidan päälle voi pukea esimerkiksi urheilutakin, hupparin, villatakin, bleiserin, liivin tai neuleen. Tuhti villaneule on kaapin peruspilari. Se on loistava välikerros ja korvaa kesällä takin. Kuviollinen neule tuo särmää muuten hillittyyn asuun.

Mitä tarkoittaa tapered?

Tapered-farkkumallilla tarkoitetaan sitä, että farkut kapenevat hieman alaspäin nilkkaa kohti.

Mikä on loose fit?

Loose fit -farkuissa on väljä istuvuus, kapenevat lahkeet ja matala vyötärö. Täydellinen valinta niille, jotka eivät pidä tiukoista farkuista. Tutustu naisten wide fit -farkkuihin ja uusimpiin baggy jeans ja loose fit -trendeihin. Loose fit -farkuissa on väljä istuvuus, kapenevat lahkeet ja matala vyötärö.