Mihin Energiahoito perustuu?

Hoidon teho perustuu stressin ja jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta. Tämän myötä keho purkaa jännitystiloja sekä rentoutuu. Avaamalla ja tasapainottamalla ihmisen energiajärjestelmää, saadaan kokonaisuus toimimaan sen suurimmalla potentiaalilla.

Miten Energiahoito auttaa?

ENERGIAHOITO AUTTAA VAIVOIHIN Hoidossa puretaan kehosta kroonista jännitystä, stressiä, jotta energia pääsee virtaamaan jälleen luonnollisesti ja vapaasti. Näin vapautetaan kehon omia resursseja toimimaan tehokkaammin. Hoitoon ei tarvitse uskoa, sillä hoito vaikuttaa tiedostamattoman mielen tasolla.

Milloin Energiahoitoon?

Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty. Näissä tapauksissa ongelma on yleensä krooninen stressitilasta johtuva autonomisen hermoston epätasapainotila, eikä tuolloin lääketieteen tutkimuksissa ja kokeissa välttämättä löydy mitään syytä oireille.

Mistä keho saa energiaa?

Elimistö saa glukoosia viljojen, kasvisten ja hedelmien hiilihydraateista, kun ne suolistossa pilkkoutuvat alkutekijöihinsä. Aterioiden välillä glukoosin tarpeen tyydyttää maksa, joka varastoi ylimääräisen glukoosin pitkiksi glykogeenimolekyyleiksi ja sitten vähitellen purkaa niitä takaisin glukoosiksi.

Mistä elimistö saa energiaa?

Elimistö kun muokkaa ruoan sisältämän energian kehon käyttöön. Energiaa saadaan rasvoista, hiilihydraateista ja proteiineista. Proteiinit ovat ensisijaisesti kudosten rakennusaineita, mutta niidenkin ylimäärä varastoituu kehossa rasvaksi, jos niitä ei kuluteta energiaksi.

Mikä antaa energiaa?

Energiaravintoaineet antavat nimensä mukaisesti elimistölle polttoainetta eli energiaa. Energiaa saat hiilihydraateista, proteiineista ja rasvoista. Suojaravintoaineita ovat puolestaan vitamiinit ja kivennäisaineet.

Mitä tarkoittaa Energiahoidot?

Energiahoidot ovat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää hoitotyötä, jossa terveys ja hyvinvointi ymmärretään laajasti. Länsimainen lääketiede keskittyy usein sairauden välittömiin syihin ja fyysisessä kehossa tapahtuviin prosesseihin hoitaen näitä esimerkiksi lääkkein tai leikkauksin.

Miten Energiahoidon teho perustellaan?

Energiahoidon teho perustuu suureksi osaksi siihen, että sillä saadaan vaikutettua tehokkaasti autonomiseen hermostoon, minkä seurauksena kehon krooninen sympaattisen hermoston aktivaatiotila saadaan purettua. Hoito lisää myös kehon elinvoimaa. Emme siis paranna sairauksia, vaan “lisäämme terveyttä”.

Mitä on Enkeliterapia?

Enkelihoito eli enkeliterapia on uskomuslääkinnän alaan kuuluvaa energiahoitoa, jossa enkelien väitetään olevan parantavana voimana. Enkelihoidon toimivuudesta ei ole minkäänlaisia tieteellisiä todisteita.

Mistä tietää että on syönyt liian vähän?

Tavoitteelliseen liikkumiseen ei jää energiaa, Henna Salomäki kertoo. – Kun syö liian vähän, saattaa aineenvaihdunta hidastua eikä energiaa kulu, vaan keho varastoi sitä. Se näkyy turvotuksena ja painonnousuna.