Mikä on emo tyyli?

Emo, eli emotionaalinen punk, oli juuri sitä mitä nimi lupasi. Musiikkia, jossa tunteet olivat pakahduttavia, naiveja ja ylitseampuvan romanttisia. Emo kehittyi eräänlaisena vastavoimana punkin julistavuudelle – tärkeäksi teemaksi tulivat henkilökohtaiset kokemukset.

Mistä tulee sana emo?

emo, englannin sanasta emotional tai emotive, punk-musiikin tyyli.

Mikä on emo Kid?

Useilla emoilla on myös huulikoru alhaalla, yleensä oikealla tai vasemmalla puolella sivussa tai vaihtoehtoisesti molemmilla puolilla. Emo-muotiin pukeutuvasta henkilöstä käytetään ysein myös nimitystä emo-kid.

Mitä tarkoittaa jos joku on emo?

Emo on lyhenne sanasta emotional, tunteellinen. Emopojalla on oikeus itkeä aina silloin, kun maailma tuntuu liian pahalta paikalta ja kun musiikki herättää voimakkaan tunnereaktion. – Emon katu-uskottavuus perustuu siihen, että hän ei myönnä olevansa emo, paljastaa nimimerkki Paper heart, 20.

Mikä on Wallah?

”Alun perin wallah on tarkoittanut vannomista jumalan nimeen. Se on levinnyt kieliin ja alueille, joilla on islaminuskoa.” Wallah voi Lehtosen mukaan tarkoittaa tilanteesta riippuen joko vannomista tai vannomista jumalan nimeen. Sen lisäksi se voi myös tarkoittaa suunnilleen samaa kuin ”oikeasti”.

Mikä on swag?

Swägä, tai swag, on termi, jolla kuvataan sitä, kuinka hyvin henkilö itsensä kantaa. Hiphop-musiikista levinneellä muoti-ilmauksella kuvataan henkilöitä, joilla on hyvä ja hieman kerskaileva tyyli sekä itsevarmuutta kokeilla rohkeitakin juttuja.

Mitä tarkoittaa lyhenne swag?

Swag merkitsee itsevarmuutta ja sitä, että henkilö on cool – siis siisti. Swagin voi tunkea lähestulkoon mihin tahansa lauseeseen, esimerkiksi “siisti paita, swag” tai “en muista eilisest mitään, swag”. Sanan käyttöä on myös kritisoitu, ja sen on sanottu tarkoittavan “Secretly We Are Gay”, suom.

Mikä on BRUH suomeksi?

Tänä aikana yleistyi esimerkiksi ilmaus ”bruh”, joka tarkoittaa samaa kuin ”bro” ja ”brother”, vertauskuvallista veljeä.

Mikä on Slayy?

Slay tarkoittaa sitä, että joku onnistuu erinomaisesti tai on upea, kuuma tai cool. Slay on englannin kieltä ja tarkoittaa sanakirjan mukaan surmaamista tai tappamista. Englannin puhekielessä esimerkiksi huippusuorituksesta voidaan sanoa, että “you killed it”.

Mikä on Flexaaja?

”Flexaaminen” on räppislangia ja tarkoittaa showmaista esiintymistä ja huomion hakuisuutta. Cheek itse on kertonut sanan tarkoittavan ”sellaista pullistelua ja rotsi auki -mielentilaa” sekä ”hyvää meininkiä ja fiilistä”. Termi tarkoittaa ‘rehvastella’.