Mikä on Nike Jordan?

Air Jordan on Niken valmistama kenkäsarja. Se on nimetty entisen koripalloilijan, Michael Jordanin, mukaan. Kenkäsarjan ensimmäinen malli tuli markkinoille vuonna 1985.

Onko Jordanit kuumat kesällä?

Jordanin laaksossa on kuiva, kuuma kesä ja leuto talvi-ilmasto. Etelän autiomaassa päivät ovat kuumia ja yöt viileitä.

Kuka keksi Jordanit?

Tarinamme. Kaikki alkoi tanskalaisesta kammantekijästä, Wilhelm Jordanista, joka syntyi Kööpenhaminassa 22.1.1809. Nuorena miehenä Wilhelm lähti Saksaan kammantekijän oppipojaksi, ja perusti pohjan perinnölle, joka edelleen toimii vahvana.

Mikä on maailman kallein kenkä?

Michael Jordanin vanhoista pelikengistä maksettiin maailmanennätyssumma. Koripallolegenda Michael Jordanin tulokaskaudellaan 1984–85 käyttämät Air Jordan 1 -kengät myytiin huutokaupassa 560 000 dollarilla eli noin 518 000 eurolla. Tossuissa on Jordanin nimmari. Kyseessä ovat kaikkien aikojen kalleimmat urheilukengät.

Onko Jordan Nike?

Kengät kategoriat Nike Jordan -brändi syntyi Michael Jordanin ja Niken yhteistyömalliston myötä vuonna 1985.

Mistä ostaa Jordanit luotettavasti?

Raffleihin osallistuessa täytyy muistaa, että EU:n ulkopuolisista maista ostoksista pätkähtää aina tullimaksut päälle. Kannattaa siis suosia Euroopassa sijaitsevia jälleenmyyjiä kuten Nike (SNKRS-app), SNS-app, Opium Paris, NAKED, BSTN, Solebox jne.

Miten puhdistaa Jordanit?

Voit pestä kengät yksinään tai yhdessä muiden vaatteiden kanssa. Sopiva lämpötila on yleensä 30 – 40 astetta. Jos käytät pesuainetta, valitse pH-arvoltaan mahdollisimman neutraali (7) pesuaine.

Onko Zalandon Air Forcet aitoja?

Kuinka voin olla varma, että tuotteenne ovat aitoja? Kaikki myymämme tuotteet ovat alkuperäisiä. Hankimme ne hyvämaineisilta toimittajilta, jotka toimittavat korkealaatuisia tuotteita.

Voiko Air Forcet pestä pesukoneessa?

Älä ikinä laita kenkiäsi pesukoneeseen. Käsinpesu kannattaa!

Missä myydään Nike Jordan?

Intersportin valikoimasta löydät trendikkäät Nike Jordan -kengät, jotka sopivat niin peleihin kuin myös kaupunkiin. Kengät on suunniteltu sopimaan koripallokentille, eli tuomaan pitoa ja sopivatsi joustoa ja pehmeyttä jalan liikkeisiin.