Mikä on pisin ammattilaistennisennätys?

Pisin tennisturnauksen ennätys oli 11 tuntia 5 minuuttia ja se tapahtui kolmen päivän aikana. Vuoden 2010 Wimbledonin tennisottelu käytiin yhdysvaltalaisen John Isnerin ja ranskalaisen Nicolas Mahutin välillä. Se päättyi lopulta maksimiviidenteen erään lopputuloksella 70-68 ja Isnerin voitolla. Tennisottelu kesti niin kauan, koska kumpikaan vastustaja ei pystynyt rikkomaan toisen palvelua, ja Wimbledonin viralliset säännöt eivät sallineet tasoituksia vasta viidennessä erässä. Isner teki myös ennätyksen eniten syötetyistä ässistä 112.

Lisää tennistä:

Miesten tennisottelu kestää keskimäärin kolme tuntia, kun taas naisten tennispelaajat keskimäärin kaksi tuntia.
Varhainen versio tennistä pelattiin 12 -luvulla, mutta vastustajat osuivat paljain käsin palloon ennen kuin nykyaikaiset versiot vaativat mailan käyttöä.
Pisin yhden päivän aikana pelattu pro -tennisturnaus oli kuusi tuntia ja 31 minuuttia ja se pelattiin naispelaajien, Vicki Nelsonin ja Jean Hepnerin välillä.