Minkä maan valuutta on KR?

Ruotsin kruunu (lyhenne kr, kansainvälinen valuuttakoodi SEK) on Ruotsin rahayksikkö. Kruunu (ruots. krona) jaettiin aikaisemmin 100 äyriin (öre).

Mikä valuutta on p?

Filippiinien peso on Filippiinien virallinen valuutta. Sitä kuvaa yleisesti tunnus ₱. Kirjallisia lyhenteitä ovat PhP, Php, P$ tai P.

Mikä valuutta on C?

Euron sadasosa on sentti, ja sen lyhenne on snt tai c (< cent). Mikä on maailman kallein valuutta? Kuwaitin dinaari (KWD) Kuwaitin dinaari on Kuwaitin valtion virallinen valuutta, ja se on tällä hetkellä maailman vahvin valuutta. Kuwait on pieni valtio, joka sijaitsee Saudi-Arabian ja Irakin välissä Persianlahdella. Onko kulta valuutta? Kultakolikkoina kultaa on käytetty vuosituhansien ajan ja yhä edelleen sillä voidaan katsoa olevan rahantapainen arvo, vaikkei minkään maan valuutta enää virallisesti olekaan sidottu kultaan. Kultaa voidaan pitää neljäntenä maailmanvaluuttana Yhdysvaltain dollarin, euron ja jenin lisäksi. Mikä valuutta on Suomessa? Euro otettiin käyttöön 1.1.1999, jolloin siitä tuli yhteinen raha yli 300 miljoonalle ihmiselle Euroopassa. Kolmen ensimmäisen vuoden ajan se oli olemassa vain tilirahana, eli sitä voitiin käyttää esimerkiksi sähköisissä maksuissa. Eurosetelit ja -kolikot otettiin käyttöön vasta 1.1.2002. Mikä on Venäjän valuutta? Venäjä Mikä valuutta on r? Etelä-Afrikkalainen Rand on valuutta Etelä-Afrikka (ZA, ZAF). Etelä-Afrikkalainen Rand kutsutaan myös Rands. Symboli EUR voidaan kirjoittaa €. Symboli ZAR voidaan kirjoittaa R. Mikä valuutta on ZT? Puolan zloty (PLN) Onko euro kiinteä valuutta? Valuuttakurssit eivät ole kiinteitä, vaan euron arvo suhteessa muihin valuuttoihin muuttuu päivittäin. Valuutan arvo voi nousta tai laskea suhteessa muihin valuuttoihin.