Mitä on kukka?

Kukka on koppisiemenisillä kasveilla lisääntymiseen erilaistunut kasvinosa, jossa kehittyy kasvin hedelmä.

Mistä kukka koostuu?

Kukat koostuvat varresta ja erikoistuneista kukkalehdistä. Kukkien tehtävänä on huolehtia kasvien lisääntymisestä. Kukissa muodostuu siemeniä. Useiden kasvien kukka on itse asiassa kukinto, joka koostuu useista pienistä, yksittäisistä kukista.

Mikä kukka symboloi kuolemaa?

Lilja. Lilja symboloi puhtautta ja runsautta, mutta samalla myös surua ja kuolemaa.

Mitä on kukka huume?

Laittomasti valmistetuista huumausaineista käytetään pääosin slanginimityksiä, joista yleisimpiä ovat kukka, budi ja poltto (kannabis), amfe (amfetamiini), meta (metamfetamiini), esso (ekstaasi) ja kola (kokaiini).

Mikä on Intian kukka?

Intianlootus on Intian ja Vietnamin kansalliskukka.

Mikä on maailman suurin kukka?

Rafflesiat (Rafflesia) on Kaakkois-Aasiassa Indonesian, Malesian ja Filippiinien sademetsien kenttäkerroksessa elävien loiskasvien suku. Lajilla Rafflesia arnoldii on maailman suurin kukka. Se haisee mädältä lihalta ja houkuttelee hajullaan pölyttäjikseen kärpäsiä.

Mikä on Suomen suurin kukka?

Suomen suurimman kukka-alan logistiikkakeskuksen koko on 5500 m2, josta 2500 m2 on kylmähuoneita seitsemässä eri osastossa. Halli on koneellisesti viilennettävissä ja lastauksessa on käytettävissä 15 lastausputkea.

Missä on maailman suurin kukka?

Sillä on läpimittaa metrin verran ja painoa jopa 11 kiloa, mikä tekee siitä selkeästi maailman suurimman kukan. Rafflesiat kasvavat Sumatran saarella Indonesiassa.

Mikä kukka rakkaalle?

Ruusu, punainen: rakkaus, romantiikka. Ruusu, vaaleanpunainen: kiitollisuus, ihailu.

Mitä valkoinen ruusu tarkoittaa?

Valkoinen ruusu symboloi puhtautta, viattomuutta sekä totuutta ja epäitsekästä rakkautta, toisaalta sen symboliikkaan liitetään myös salaisuudet, suru ja kuolema.