Miten CLA vaikuttaa?

CLA vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan estämällä rasvan varastoitumista elimistöön ja edistämällä rasvojen palamista. Entsymaattisen säätelymekanismin kautta CLA auttaa elimistöä polttamaan rasvaa tehokkaasti. CLA ohjaa aineenvaihduntaa hyödyntämään ensimmäiseksi rasvakudoksessa olevan energian.

Mitä tarkoittaa CLA?

CLA on lyhenne englanninkielen sanasta Conjugated Linoleic Acid (suomennettuna konjugoitu linolihappo). CLA:ta käytetään maailmanlaajuisesti laihdutusvalmisteena ja se onkin tiedettävästi ainoa terveellinen transrasvahappo. Sen vaikutukset tunnetaan laajalti painonpudotuksen suhteen.

Mistä saa CLA?

Mistä CLA:ta saa? CLA transrasvahappoa ei ole valmiiksi ihmisen elimistössä, joten sitä täytyy saada ruuasta. CLA:ta saa lihasta ja maitotuotteista, joissa se on tietysti rasvassa.

Mitä on tonalin?

Tonalin on maailman tutkituin, turvallinen ja patentoitu CLA-valmiste. Tonalinissa vaikuttava aine on CLA, joka on luonnollinen rasvahappo. CLA tunkeutuu kehossa rasvasolun sisään ja käynnistää solun varastoiman rasvan pilkkoutumisen. Monesti laihdutettaessa häviää sekä lihasta että rasvaa.