Miten polttaa rasvaa vatsan alueelta?

Jos pitäisi valita tehokkaimmin rasvaa polttava liike, olisi se tämä: kyykky – pystypunnerrus lisäpainolla. Jos halutaan vähentää rasvan määrää kehossa on paras tapa tehdä koko kehoa kuormittava lihaskuntoharjoitus ja/tai keskittyä kestävyyslajeihin, kuten uintiin, pyöräilyyn, juoksuun tai reippaaseen kävelyyn.

Miten voi kiinteyttää reisiä?

Reisien kiinteytys onnistuu yleensä esimerkiksi juoksun ja lihaskuntoharjoittelun kautta. Esimerkiksi jalkaprässi on hyvä kuntosalilaite, jos reisien kiinteytys kiinnostaa. Reisien kiinteytys lähtee siitä, että pakara- ja reisilihakset saavat molemmat tarpeeksi rasitusta.

Miksi rasva kertyy reisiin?

Lantiolle ja reisiin kertyvä rasva on yleensä seurausta liiallisesta herkuttelusta ja sokerin nauttimisesta. Ratkaisu ongelmaan on vähentää jälkiruokien, karkkien ja hiilihydraattien nauttimista, sillä ne kohottavat glykeemistä indeksiä huomattavasti.

Miten saada läski pois?

Suurin osa, noin 80 prosenttia rasvasta haihtuu uloshengitettäessä hiilidioksidin mukana, loput erittyy virtsan, ulosteen, hien ja kyyneleiden kautta. Rasva ei siis niin sanotusti katoa mihinkään, se vain muuttaa muotoaan.

Mikä on tehokkain tapa polttaa rasvaa?

Tehokkain tapa polttaa rasvaa liikkumalla on yhdistää viikko-ohjelmaan sekä pitkäkestoista peruskuntotreeniä että kovatehoista sykettä nostavaa rasitusta. Peruskuntotreenissä syke on 60–75 prosenttia maksimisykkeestä, jolloin jaksat liikkua yhtäjaksoisesti kohtuullisen pitkään, tunnista jopa kahteen tuntiin.

Mikä treeni polttaa eniten rasvaa?

Kovat HIIT-treenit, intervallit, rankat jumpat ja lenkit sekä kuntosali puolestaan polttavat rasvaa eniten treenin jälkeen. Ne pitävät rasvanpolton koholla useita tunteja, ja hyvä lihaskuntotreeni voi pitää aineenvaihdunnan kierroksilla jopa 72 tuntia harjoituksen jälkeen. Kaloreita palaa ja rasva roihuaa.

Miten saada rasva pois reisistä?

Rasvaa palaa parhaiten sykettä nostavan aerobisen liikunnan avulla. Esimerkiksi pyöräily, juoksu ja naruhyppely kuluttavat rutkasti kaloreita – sekä muokkaavat reisiä. Women’s Healthin mukaan näkyviä tuloksia haluavan kannattaisi harrastaa tällaista liikuntaa jopa viidesti viikossa, 60 minuuttia kerrallaan.

Mikä liikunta kiinteyttää?

Jos haluat kiinteytyä, suosi lihaskuntotreeniä, etenkin voimaharjoittelua. – Voit tehdä myös aerobista liikuntaa, mutta muista, että kehossa on oltava lihasmassaa kiinteän lopputuloksen saamiseksi. Mikäli käyt esimerkiksi pitkillä juoksulenkeillä, vain kulutat lihasmassaa.

Mikä treeni kiinteyttää?

Erittäin hyvä perussapluuna on tehdä 2-3 koko kehon voimaharjoitusta salilla viikossa ja sen lisäksi kaksi eri tehoista kestävyystreeniä. Toinen ”pitää pystyä puhumaan puuskuttamatta” -periaatteella, toinen hieman reippaammin. Tuo reipas treeni voi myös olla spinning, intervallitreeni tai vaikkapa pallo- tai mailapeli.

Mitä rasva tekee elimistölle?

Rasvaa tarvitaan solujen rakennusaineeksi ja energiantuottoon. Rasvan mukana saadaan myös rasvaliukoisia vitamiineja (A, D, E) ja välttämättömiä rasvahappoja. näkyvänä rasvana, kuten öljystä, margariinista, kasvirasvalevitteestä, voista ja rasvaseoksista.