Kuka saa OP Gold kortin?

Osuuspankin yleiset ehdot luottokortin myöntämiselle ovat: Olet vähintään 18-vuotias. Olet OP:n pääasiallinen asiakas. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Onko Mastercard luottokortti?

Mastercard on toinen maailman yleisimmistä luottokorteista Visan lisäksi. Mastercard on suhteellisen edullinen luottokortti, ja käy maksuvälineenä miltei 35 miljoonassa pisteessä eri puolilla maailmaa.

Kuka voi saada Nordea Gold kortin?

Voit hakea korttia, kun asut pysyvästi Suomessa, sinulla on säännölliset tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Korkeakouluopiskelijana voit hakea Nordea Gold -luottokorttia jo heti opiskelupaikan saatuasi. Korttiin ei ole opintopistevaatimuksia.

Mikä on edullisin luottokortti?

Halvin luottokortti tuo talouteen joustoa mahdollisimman pienin kustannuksin. Jos otetaan tarkasteluun vain luottokortin korko, halvin luottokortti tällä hetkellä on OP Visa (nimelliskorko 3 kk Euribor + 8,95 %). Toiseksi halvin luottokortti on Aktia Credit (nimelliskorko 3 kuukauden Euribor + 9,75 %).

Kuka saa Nordea Black kortin?

Kortti myönnetään vain Nordean asiakkaille, ja luottokorttihakemuksen voi tehdä asiakkuuden avaamisen yhteydessä tai kätevästi verkkopankin kautta. Nordea Black -luottokortin pienin luottoraja on 5 000 euroa.

Paljonko OP Platinum maksaa?

Mitä OP Platinum maksaa? OP Platinum -paketti maksaa 50,00 euroa kuukaudessa sisältäen kortin 2,95 €/kk ja korttiin liitetyt lisäpalvelut sekä valitun laskutustavan (ml. paperilaskun kulun). Korko 3 kuukauden euribor + 8,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.

Kumpi on luotto credit vai debit?

Pankki- eli debit-korttia käyttäessäsi ostot ja käteisnostot veloitetaan suoraan pankkitililtäsi. Luotto- eli credit-kortilla ostot ja käteisnostot veloitetaan korttiluotolta.

Onko Visa-luottokortti?

Visa on maailman suosituin luottokortti. Jo yli 40 miljoonaa kauppiasta ympäri maailman hyväksyy sen maksuvälineenä. Visa-korttia on mahdollista hakea suomalaisten pankkien kautta.

Onko Visa Debit luottokortti?

Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti on monipuolinen ja joustava pankki- ja luottokortti päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Maksat kortilla ostoksesi ja nostat käteistä rahaa automaateista sekä kotimaassa että ulkomailla. asiakkaidemme yleisin valinta.

Onko OP Visa Debit luottokortti?

OP Debit -kortissa ei ole luotto-ominaisuutta. Ostokset veloitetaan tililtäsi parin päivän kuluessa. Kortti on maksuton alle 26-vuotiaille. Voit liittää korttiin Plussa-ominaisuuden.