Mihin Berocca auttaa?

Berocca Energy Orange -poretabletit sisältävät B-vitamiineja ja C-vitamiinia sekä sinkkiä ja magnesiumia. Nopeasti veteen liukenevien poretablettien sisältämät B2-, B3-, B5-, B12- sekä C-vitamiini ja magnesium auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B5-vitamiini edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

Voiko Beroccaa ottaa joka päivä?

Berocca-valmisteIta voi käyttää päivittäin läpi vuoden.

Onko Berocca lääke?

Berocca Exotic on monivitamiinivalmiste, joka sisältää kaikkia kahdeksaa B-ryhmän vitamiinia, C-vitamiinia, magnesiumia, kalsiumia ja sinkkiä. B-vitamiinit ja magnesium auttavat vapauttamaan energiaa ruoasta. Hermosto tarvitsee myös B-vitamiineja.

Onko Berocassa D-vitamiinia?

Berocca Boost on nopeasti piristävä poretabletti, josta löytyy C-vitamiinin, B-vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi kofeiinia sekä luonnollista kofeiinin lähdettä guaranaa. Berocca Immunity-poretbaletit sisältävät erityisesti C-ja D-vitamiinia sekä sinkkiä.

Miksi Berocca värjää virtsan?

Berocca Citrus -poretablettien nauttimisen jälkeen virtsan tavanomaisesta poikkeava väri johtuu poretablettien sisältämästä B2-vitamiinista (riboflaviinista) (ks. kohta 4.8). Berocca Citrus -poretabletti ei sisällä mitään rasvaliukoista vitamiinia.

Voiko B-vitamiinia ottaa illalla?

– Silloin aamu tai aamupäivä on paras ajankohta. B- tai C-vitamiinit koetaan yleisimmin piristäviksi. Jotkut monivitamiinit sisältävät myös valvottavaa guaranaa. Niitä ei kannata ottaa illalla.

Mitä vitamiineja ei saa ottaa yhtä aikaa?

Käytännössä ei ole väliä, ottaako vitamiinit ruokailun yhteydessä vai ei. Ne imeytyvät valmisteista yleensä hyvin. Jos monivitamiini ärsyttää vatsaa, se on hyvä ottaa ruoan kanssa. Rasvaliukoiset vitamiinit, kuten A, D, E ja K, imeytyvät hieman paremmin ruokailun yhteydessä.

Onko Berocca rautaa?

Berocca Immunityn sisältämät A-, B6-, B9-, B12-, C- ja D-vitamiini sekä seleeni, kupari, rauta ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, ja C- ja E-vitamiinit, seleeni, kupari ja sinkki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Mihin aikaan D-vitamiini kannattaa ottaa?

Rasvaliukoisena vitamiinina D-vitamiini imeytyy paremmin rasvan kanssa. Tämän vuoksi D-vitamiinitabletit kannattaa ottaa ruoan kanssa ja vieläpä päivän suurimman aterian yhteydessä, jossa yleensä rasvaa on mukana. D-vitamiinia on saatavana myös öljypohjaisissa kapseleissa.

Mitä B12-vitamiinin puute aiheuttaa?

B12-vitamiinin puutos voi aiheuttaa anemiaa ja hermoston oireita, kuten käsien ja jalkojen pistelyä, puutumista ja tuntohäiriöitä. Myös hajamielisyys ja muistihäiriöt ovat mahdollisia puutostilan oireita.