Mikä on kattava?

kokonainen, monitaitoinen, kaupungin laajuinen, piirikunnan laajuinen, maanlaajuinen, universaali, ovelta ovelle, tietosanakirjamainen, suuri, kokooma-, täys-, ajallis-paikallinen, koulunlaajuinen, super-, yleis-, kattavuus, hyödyllinen, monipuolinen, riittävä.

Mitä kuuluu laajaan Kotivakuutukseen?

Laaja kotivakuutus korvaa omaisuutesi rikkoutumisia, tulipalo-, myrsky-, salamanisku-, raesade- ja vuotovahinkoja sekä varkaus- ja ilkivaltavahinkoja.

Milloin matkavakuutus ei korvaa?

Matkavakuutus ei korvaa esimerkiksi jos on kyseessä raskaus, synnytys, raskauden keskeyttäminen tai lapsettomuus tai näihin liittyvä sairaus tai komplikaatio. matkan aikana alkanut sairaus tai matkan aikana sattunut tapaturma johtuu päihteiden käytöstä. matka peruuntuu lentopelon takia.

Mitä kotivakuutus ei korvaa?

Kotivakuutus korvaa turvan laajuudesta riippuen erilaisia rikkoutumis-, vuoto-, palo-, myrsky- tai varkausvahinkoja. Jos asut omakotitalossa, irtaimiston vakuutus kattaa tavarasi ja rakennuksen vakuutus kattaa talon, sen rakenteet, kiinteät sisustukset, talotekniikan sekä pihan ja sen rakennelmat.

Meneekö silmälasit Kotivakuutukseen?

Laaja kotivakuutus korvaa äkillisesti ja yllättäen rikkoutuneet lasisi. Perustason kotivakuutus korvaa varastetut silmälasit ja aurinkolasit.

Meneekö hävinnyt puhelin Kotivakuutukseen?

Laaja kotivakuutus korvaa äkillisesti ja yllättäen rikkoutuneen laitteesi. Perustason kotivakuutus korvaa varastetun laitteen. Laitteen ikä ja kotivakuutuksen omavastuu vaikuttavat korvauksen määrään. Yleisin omavastuu on 150 euroa.

Mitä matkavakuutus kattaa?

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkasairauden hoitokuluja. Matkasairaudella tarkoitetaan matkan aikana odottamatta alkanutta ja lääkärin hoitoa vaativaa sairautta. Matkustajavakuutus korvaa myös ensiapuun verrattavaa hoitoa enintään 10 päivän ajan, jos ennen matkaa alkanut sairaus tai vamma yllättäen pahenee.

Mitä eroa on Matkavakuutuksella ja Matkustajavakuutuksella?

Matkustajavakuutus ja matkatavaravakuutus Matkustajavakuutus korvaa esimerkiksi matkalla sattuvan sairauden hoitokulut. Matkatavaravakuutus korvaa varkaus- ja rikkoutumisvahinkoja. Matkavakuutukseen voi sisältyä myös muita ominaisuuksia, kuten päiväraha tai haittakorvaus, mutta näistä on sovittava erikseen.

Mitä Matkatavaravakuutus kattaa?

Matkatavaravakuutus korvaa, kun matkatavarasi vahingoittuvat äkillisesti ja ennalta-arvaamattomasti. Korvattavia vahinkoja ovat mm. matkatavaran rikkoutuminen, kastuminen, varastaminen ja katoaminen. Matkatavaravakuutus korvaa myös, mikäli matkalaukkusi myöhästyy tai ei saavu matkakohteeseesi.

Mitä OP kotivakuutus kattaa?

Mitä kotivakuutuksesta korvataan? Kotivakuutuksesta korvataan huoneiston ja irtaimiston vahinkoja. Vakuutuksesta saat turvaa esimerkiksi palovahingon, vesivahingon ja myrskyvahingon varalle. Voit määritellä vakuutuksen kattamaan myös kodin tavaroiden vahingot, kuten tavaroiden särkymiset, varkaudet ja menetykset.