Mikä on kylpytakki?

Kylpytakki eli saunatakki on takki, jota pidetään päällä tavallisesti kylpemisen jälkeen vilvoitellessa ja kuivatellessa. Pitkähelmaisessa takissa ei ole nappeja tai vetoketjua, vaan se kiinnitetään pelkällä solmittavalla vyöllä.

Mikä on kylpytakki englanniksi?

kylpytakki {substantiivi} bath robe {subst.} bathrobe {subst.}

Miten pestä kylpytakki?

Peseminen: Tavallisesti frotee on värjätty niin, että se voidaan pestä kiehuvassa vedessä. Kylpytakit voidaan pestä enintään 60 °C:ssa. Froteepyyhkeet kannattaa pestä kaksi kertaa erillään 60 °C:ssa, koska on tavallista, että niistä irtoaa ylimääräistä väriainetta.

Mikä on englanniksi kirahvi?

kirahvi {substantiivi} giraffe {subst.}

Pitääkö kylpytakki pestä ennen käyttöä?

PitäÄKÖ uudet vaatteet pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa? Kyllä ja ei, vastaa Työtehoseuran tutkija Tarja Marjomaa. ”Tekstiilien kemikaalijäämät voivat jo pieninä määrinä aiheuttaa iho- ja hengitystieoireita, joten ainakin ihoa vasten tulevat vaatteet kannattaa pestä ennen käyttöönottoa.”

Voiko alushousut pestä 40 asteessa?

Puuvillaiset alusvaatteet ja sukat voi pestä 60 asteessa. Silkkiset alusvaatteet, rintaliivit ja muut herkemmät materiaalit voi pestä käsinpesuohjelmalla 30 tai 40 asteessa (tarkista aina jokaisen vaatteet pesuohje). Nestemäiset Lumme-pesuaineet ovat tehokkaita jo 30 asteessa.

Voiko alusvaatteet pestä pyyhkeiden kanssa?

Arjessa alusvaatteet pestään usein muiden vaatteiden kanssa, vaikkei ehkä kannattaisi. Ongelma ratkeaa eriyttämällä erityistä hygieniaa vaativat tekstiilit toisiin pesukertoihin – ja pesemällä ne 60 asteessa. –Jos esimerkiksi peset alusvaatteet keittiöpyyhkeiden kanssa, siirtyvät bakteerit keittiöönkin.

Mikä on mustasukkainen englanniksi?

mustasukkainen {adjektiivi} jealous {adj.}

Mikä on pussata englanniksi?

pussata [pussaan|pussannut] {verbi} kiss [kissed|kissed] {v.}

Mikä on keila englanniksi?

keila {substantiivi} cone {subst.} pin {subst.} skittle {subst.}