Mikä on labret koru?

Labret on suoran mallinen lävistyskoru, jonka toisessa päässä on kiinteä tasainen sileä laatta ja toisessa päässä irtopää, joka kiinnitetään kierteillä. Labret on mallinsa puolesta monikäyttöinen lävistyskoru ja sitä käytetäänkin monessa eri lävistyksessä aina korvan alueen eri lävistyksistä huuliin sekä nenään.

Voiko lävistyksen päällä nukkua?

Vältä näitä paranemisen aikana: Lävistyksen päällä nukkuminen. Varsinkin rustolävistyksissä usein ratkaiseva tekijä parantumisen kannalta. Kun lävistys puristuu tyynyn/sängyn ja kehon väliin, koru vääntää haavaa yleensä johonkin suuntaan, jolloin paraneminen pitkittyy ja arpikudos- yms.

Voiko lävistyksen kanssa saunoa?

Lävistykset kannattaa poistaa ennen saunomista. ennen saunaan menoa.

Mikä lävistys sattuu vähiten?

Kipu kestää vain sekunteja, mutta lävistysalue voi olla herkkä noin viikon. Korvannipukoiden lävistäminen sattuu vähiten, kun taas nännilävistykset ovat rankempia.”

Kumpaan suuntaan lävistys aukeaa?

Koru kiristyy myötäpäivään ja avautuu vastapäivään. Korun kärkiosan kierteet pyöritetään korun rungon sisään.

Voiko kesällä ottaa lävistyksen?

Onko nyt mitään järkeä ottaa lävistystä? Nämä ovat monelle mieltä askarruttavia seikkoja. Meillä on iloisia uutisia: on turvallista ottaa lävistyksiä, niin kesällä kuin syksyllä, talvella ja keväälläkin!

Mistä tietää lävistyksen parantuneen?

NORMAALIT PARANEMISEN MERKIT Lävistyksestä tulee läpinäkyvää taikka kellertävää nestettä joka on kudosnestettä EI mätää. Kudosneste kuivuu koruun ja se pitäisi saada aina puhdistuksen yhteydessä pois. Kun lävistys on parantunut älä liikuttele korua pakolla.

Saako 13-vuotias ottaa Septumin?

Lävistyksiä ei kuluttajaviranomaisten suosituksen mukaan saa tehdä alle 18-vuotiaille ilman huoltajan lupaa. Joissain liikkeissä lupa vaaditaan vain alle 15-vuotiailta.

Mikä lävistys auttaa migreeniin?

Daith-lävistys eli niin sanottu migreenilävistys on herättänyt mielenkiintoa niin Suomessa kuin maailmallakin. Lävistyksen väitetään stimuloivan korvan akupunktisia pisteitä ja näin helpottavan oireita.

Onko korvakorut lävistys?

Myös tavalliset korvakorut ovat lävistyksiä. Korvalävistyksiä voidaan tehdä korvannipukan lisäksi myös korvan rustoalueille.