Mikä on varkaudenesto laukku?

Varkaat ovat nopeita nappaamaan laukkusi ilman, että edes ymmärrät sitä useimmiten. Turvalaukku on mahdollista lukita kiinteän esineen, kuten esim ravintolan pöydän jalan ympärille. Laukun lokeroissa, taskuissa lukittavat vetoketjut.

Minkä kokoinen laukku viikon matkalle?

Noin 65 cm ja 60-70 litrainen matkalaukku on kätevä viikon reissulle. Viikonloppumatkalle voi riittää vain lentolaukku, jonka saa ottaa matkustamoon mukaan. Erittäin iso matkalaukku on 80-86 cm ja reilusti yli 100 litraa.

Mikä on iso matkalaukku?

Iso matkalaukku on hieman yli 76 cm korkea ja tilavuudeltaan noin 105 litraa, ja se on yleisin matkalaukkutyyppi. Siinä on tilaa useammille vaihtovaatteille, tuliaisille ja kaikelle muulle, mitä tarvitset tavanomaisella loma- tai työmatkalla.

Mitä tarkoittaa Lentolaukku?

Lentolaukulla tarkoitetaan lentokoneen matkustamoon mukaan otettavaa vedettävää matkalaukkua. Lentolaukut ovat hyviä myös juna- ja automatkoilla sekä risteilyillä.

Mistä tietää että laukku on aito?

Valmistusnumero on tärkein merkki laukun aitoudesta. Valmistusnumero on kiinnitetty laukkuun erityisellä tavalla, joka on mahdotonta poistaa vahingoittamatta laukkua. Väärennetyissä laukuissa valmistusnumero on puolestaan kiinnitetty laukkuun tarralla, joka on ainoastaan liimattu laukun pinnalle.

Mikä on Clutch laukku?

Clutch laukut eli kirjekuorilaukut ovat pieniä laukkuja, yleensä ilman olkahihnaa, joita pidetään usein kädessä. Tämä on juhlien vakiolaukku, sillä ne ovat kauniita, ja koon puolesta ne ovat juuri tarpeeksi isoja kantamaan kaikki välttämättömät tavarat sisällään.

Saako käsimatkatavaran lisäksi olla käsilaukku?

Sallittu määrä riippuu lipputyypistäsi. Jos sinulla on Light-, Classic- tai Flex-lippu, voit tuoda yhden käsimatkatavaran sekä pienen laukun kaikissa makustusluokissa. Jos lipputyyppisi on Superlight, voit tuoda vain pienen laukun (40x30x15 cm) tai ostaa käsimatkatavaran Varaukseni-palvelusta.

Montako laukkua lentokoneeseen?

Sääntöjen noudattamista ei valvota kovin tarkkaan. Useimmille turistiluokan lennoille saa ottaa käsimatkatavarana mukaan yhden laukun, joka painaa maksimissaan kahdeksan kiloa. Sen lisäksi koneeseen saa tuoda yhden henkilökohtaisen tavaran, joka voi olla esimerkiksi istuimen alle mahtuva käsilaukku.

Minkä kokoinen laukku matkustamoon?

IATA:n, eli kansainvälisen ilmakuljetusliiton, suosittelemat standardimitat ovat 55 cm x 35 cm x 20 cm, mutta hyvin monella lentoyhtiöllä on omat suuremmat mitat. Hyvänä yleissääntönä voi pitää mittoja 55 x 40 x 20 cm, jolloin repun tai laukun saa viedä useimpien suosituimpien lentoyhtiöiden matkustamoon.

Mitä jos laukku painaa liikaa?

Jos laukkusi painaa 23–32 kg ja sen mitat ovat enintään 90x75x45 cm, se katsotaan painavaksi matkatavaraksi. Painavista tai suurista matkatavaroista perittävällä lisämaksulla katetaan laukun käsittelykulut. Jos laukkusi painaa yli 32 kg, se täytyy kuljettaa rahtina.