Mistä Stretch Marks johtuu?

Raskausarvet ovat nimensä mukaisesti ihon nopeasta venymisestä johtuvia jälkiä. Ihon keskimmäinen kerros on repeytynyt jonkin verran, ja syvemmät kerrokset näkyvät sen lävitse. Raskausarvet ovat usein punaisia tai purppuranpunaisia, koska repeytymien vuoksi myös verisuonet heijastuvat läpi.

Mitä on Lowlights?

Raidat, jotka ovat tummemmat kuin hiusten oma pohjasävy. Esimerkiksi voimakkaasti vaalennettuihin hiuksiin lowlights-raidat tuovat syvyyttä ja monivivahteisuutta.

Mikä on Balayage?

Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa “maalata”. Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaaksemme ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Tällä tekniikalla on helppo muuttaa väriä myös vuodenaikojen mukaan.

Mikä on Babylights?

Babylightsit eli luonnolliset ohuet raidat, ovat olleet suosiossa jo viime vuodesta ja niiden suosio on yhä kasvussa. Nämä hillityt ja herkät raidat ovat varma valinta niille jotka haluavat hiuksiinsa vain pientä muutosta, koska selkeitä raitoja ei synny vaan tekniikka matkii auringon vaalentamia sävyjä hiuksissa.

Mitä tarkoittaa Ombre?

Sana “ombre” tarkoittaa varjoa ja kuvaa siirtymistä vaaleasta väristä tummempaan. Ombre-värjäys voi olla joko hienovarainen tai dramaattisempi riippuen valituista hiusväreistä ja siitä, mihin väriä levitetään.

Mikä on Olaplex?

Mikä Olaplex on? Olaplex on vaurioituneille hiuksille tarkoitettu kolmivaiheinen hoito, joka korjaa hiuksia sisältä- ja ulkoapäin. Aluksi Olaplex-hoitoja tehtiin vain kampaamoissa, mutta myöhemmin Olaplex toi markkinoille korjaavia tuotteita, jotka sopivat myös kotikäyttöön.

Mikä on Osaraidat?

Osaraidat. Osaraidat tarkoittavat muutamien raitojen toteuttamista esimerkiksi hiusten päälyosaan, ja se sisältää myös kokonaisuuden sävytyksen.

Mikä on Moniväri?

Yksiväri ja monivärin ero? Yksiväri tarkoittaa nimensä mukaisesti yhtä väriä. Käsittely tehdään yhtä väriä käyttämällä. Moniväri tarkoittaa, että hiuksiin käytetään useita värejä esimerkiksi raitoja.

Mitä eroa on Suoravärillä ja Kestovärillä?

Mitä eroa on suoravärillä ja kestovärillä? Suoravärit kiinnittyvät hiuksen pintaan ja pintakerrokseen. Kestoväri vaikuttaa hiuskuidun sisään asti.

Mikä on Balayage raidat?

Balayage-värjäyksessä raidat maalataan vapaalla kädellä hiuksen pintaan tyvestä latvoihin. Lopputuloksesta tulee näin ollen luonnollisempi kuin foliolla laputetuista raidoista.