Mitä on Business?

Business-englanti tarkoittaa kieltä, jota käytetään liike-elämässä, kuten kansainvälisen kaupan alalla, pankki- ja rahoitusalalla sekä vakuutusalalla.

Mitä tarkoittaa corporate?

yhteinen, yritys, yhtiö ovat suosituimmat käännökset sanasta “corporate” kielelle suomi.

Mikä on formal suomeksi?

virallinen {adj.}

Mitä tarkoittaa Business to Business?

Se tulee englannin kielen sanoista Business to Business eli vapaasti suomennettuna yritykseltä yritykselle. Loogisena jatkomona B2B-myynti tarkoittaa sitä, kun yritys myy omia tuotteitaan/palveluitaan toisille yrityksille.

Mitä tarkoittaa business as usual?

business-as-usual {adverbi} kuin mitään ei olisi tapahtunut {adv.}

Mitä tarkoittaa Limited Company?

osakeyhtiö {subst.}

Mitä on International Business?

International business-opinnot ovat englanninkielinen versio suomenkielisistä liiketalouden tradenomiopinnoista. Nimensä mukaan opinnot katsovat bisnesmaailmaa kansainvälisin silmin ja opiskelijoita valmistellaan työskentelemään monikulttuurisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Mikä on chic?

chic {adjektiivi} tyylikäs {adj.} elegantti {adj.}

Mikä on Casual pukeutuminen?

Casual tarkoittaa siistiä ja rentoa, mutta kuitenkin tyylikästä asukokonaisuutta; se sopii vapaa-ajan pukeutumiseen tai siistiin sisätyöhön silloin, kun työpaikalla ei ole määritelty erityisiä pukeutumissääntöjä, eikä tarvetta edustamiselle ole esimerkiksi tärkeissä kokouksissa tai asiakastapaamisissa.

Paljonko B2B myyjä tienaa?

Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle B2b-myyjä on 2 869 euroa kuukaudessa. Palkka oli yksityisellä sektorilla 2 869 € (254 yksittäistä palkkaa). Keskipalkka perustuu koko maan palkkatietoihin vuodelta 2021.