Mitä on Qigong?

Qìgong (氣功; yksinkert. 气功, pinyin: qìgōng; Wade-Giles: ch’i kung) on kiinalainen oppi ruumiin qin eli energian ylläpidosta, vahvistamisesta ja elvyttämisestä ruumiillisen liikunnan ja henkisten harjoitusten avulla. Päämääränä on “terve sielu terveessä ruumiissa”.

Mitä on Qi?

Qi (lausutaan chi) on langaton latausstandardi, jota moni suuri puhelinvalmistaja käyttää. Qi-sana on kiinaa ja se tarkoittaa elinvoimaa tai energiavirtaa. Qi on siis itse asiassa erittäin sopiva nimi asialle, joka antaa “elinvoimaa” elektronisille laitteille.

Mikä on chi?

Se tarkoittaa suurinpiirtein samaa kuin “energia” länsimaissa. Chi, tämä elinvoimaa antava voima, kattaa itämaalaisten mukaan kaiken. Eri itämaisten käytäntöjen, kuten muun muassa tai chin, akupunktion ja reikin, tavoitteena on helpottaa chin vapaata virtaamista tai keskittää sitä uudelleen tiettyyn tarkoitukseen.

Mikä on viiden elementin teoria?

Viisi elementtiä on kiinalaisen maailmankatsomuksen ja filosofian keskeinen osa. Sen mukaan maailman lukemattomat asiat syntyivät qin (energian) kulkiessa viiden vaiheen: tulen (ulospäin säteilevä), veden (laskeutuva), puun (nouseva), metallin (sisäänpäin tiivistyvä, spiraalimainen) ja maan (keräävä) läpi.

Onko iPhone Qi yhteensopiva?

iPhonesi toimii Qi-sertifioitujen latureiden kanssa. Niitä on saatavilla lisälaitteina ja käytettävissä autoissa, kahviloissa, hotelleissa, lentokentillä ja huonekalujen yhteydessä.

Mitä tarkoittaa langaton lataus?

Langaton lataus on teknologia, jonka avulla saat ladattua esimerkiksi puhelimesi kytkemättä sitä verkkovirtaan USB-C, Micro-USB tai Lightning-kaapelilla. Vaikka ladattavan laitteen ja latausalustan väliin ei kaapelia tarvitakaan, tulee itse alustan olla virroissa.

Mikä vahvistaa Pernaa?

Erityisesti Pernaa vahvistavat perusmaultaan makeat ruoat kuten pitkään keitetty riisi, ohra ja spelt sekä kirpeät ruoka-aineet (sipulit, retiisi, retikka) ja mausteet (inkivääri, kaneli, neilikka, basilika, rosmariini, timjami).

Onko Tuli elementti?

Elementit ovat; maa, vesi, tuli, tuuli ja tyhjyys.

Mitä elementit ovat?

Luonnossa ja ihmisessä vallitsee jatkuva muutoksen tila, mitä kuvataan viidellä elementillä. Viisi elementtiä ilmenee luonnossa ja ihmisessä monin eri tavoin ja eri suhteissa eri aikoina. Elementit ovat vesi, puu, tuli, maa ja metalli.

Onko iPhone turvallisempi kuin Android?

Tietoturvayhtiöt ovat yksimielisiä siitä, että Applen laitteet ovat Android-laitteita turvallisempia. Raportin mukaan 97 prosenttia älypuhelinten haittaohjelmista kohdistuu juuri Android-puhelimiin. Erityisesti haittaohjelmia ja viruksia Androideihin pääsee sovelluskaupoista.