Mitä tarkoittaa Scuffed?

scuff {verbi} laahustaa {v.} raahustaa {v.}

Mitä tarkoittaa Slap?

lyödä {v.} läimäyttää {v.} mätkäyttää {v.} läpsäistä {v.}

Mitä tarkoittaa Skid?

skid {substantiivi} suksi {subst.} liirto {subst.} liuku {subst.} jalas {subst.}

Mistä tietää onko käsi pois paikoiltaan?

Sijoiltaanmenon selvittämiseksi tarvitaan yleensä röntgenkuvaus. Lisäksi on selvitettävä, ettei sijoiltaan mennyt olkaluu ole vaurioittanut hermoja ja verisuonia. Kuvaaminen on usein tarpeen myös luuvaurioiden selvittämiseksi, etenkin jos vamma on syntynyt voimakkaan väkivallan seurauksena.

Mikä on Labrum?

Labrum on nivelkierukan tapainen rustoinen rakenne, joka kiertää nivelkuopan (fossa glenoidalis) reunan ympäri. Magneettikuvissa se erottuu tummana, poikkileikkaukseltaan kolmiomaisena rakenteena.

Mistä tietää onko olkapää sijoiltaan?

Oireena on olkanivelen aristus ja käden nostamisen epäonnistuminen. Niveltä yläpuolelta painettaessa saattaa tuntua kuoppa. Sijoiltaanmeno edellyttää lääkärin suorittamaa paikoilleen asettelua. Siksi hoitoon on syytä hakeutua aina, kun vaikuttaa siltä, että olkanivel on mennyt pois paikoiltaan.

Mitä tarkoittaa SMUG?

smug {adjektiivi} itseriittoinen {adj.} omahyväinen {adj.}

Mitä tarkoittaa Ditch?

ditch [ditched|ditched] {verbi} ojittaa [ojitan|ojittanut] {v.} tehdä pakkolasku mereen {v.}

Mitä Slay tarkoittaa suomeksi?

Slay tarkoittaa sitä, että joku onnistuu erinomaisesti tai on upea, kuuma tai cool. Slay on englannin kieltä ja tarkoittaa sanakirjan mukaan surmaamista tai tappamista. Englannin puhekielessä esimerkiksi huippusuorituksesta voidaan sanoa, että “you killed it”.

Voiko kiertäjäkalvosin parantua?

Kiertäjäkalvosimen ongelmat paranevat yleensä ilman leikkausta.