Mitä tarkoittaa Snapback?

Snapback on eräänlainen baseball -lippis, jonka suosio on kasvanut viime vuosikymmeninä. Se on saanut nimensä korkin takana olevasta säädettävästä hihnasta, joka napsahtaa yhteen pitääkseen hatun paikallaan päässäsi. Se nousi esiin 1990-luvulla, kun se oli useiden merkittävien hip-hop-artistien valinta.

Onko Hatstore suomalainen?

Kaikki tilaukset lähetetään Ruotsista.

Kauanko Hatstore toimitus kestää?

Toimitus. Kuinka pitkä toimitusaika teillä on? 2-5 päivää lippiksille, joissa on henkilökohtainen muotoilu, kuten esimerkiksi kirjailuja, lippuja, merkkejä tai tekstiä.

Mikä on Fitted Cap?

Fitted-lippalakit ovat lippalakkeja, joissa on täydellinen istuvuus, jos tilaat oikean koon. Fitted-lippalakissa ei ole säätömahdollisuutta, sillä ne valmistetaan mittojen mukaan.

Missä maassa Hatstore on?

Hatstore Scandinavia AB, Filial i Finland.

Miten palauttaa Hatstore?

Palautuskustannukset ovat 5,99 euroa. Voit käyttää palautusoikeuttasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@hatstore.fi otsikolla “PALAUTUSPYYNTÖ“. Rekisteröimme palautuspyyntösi ja lähetämme sinulle sen jälkeen palautuslomakkeen ja palautusohjeet sähköpostitse.

Mistä tietää että lippis on aito?

Aidon New Era -lippiksen tunnistaa parhaiten lipassa olevista kahdeksasta ompeleesta, lipassa olevasta kullanvärisestä tarrasta ja hatun vasemmalla puolella olevasta New Era-logosta. Alkuperäisesä Authentic-lippiksissä ei ollut New Era -ompeletta.

Miten pestä lippis?

=- Nykyään lippiksissä on lähes aina muovilippa, joka ei pelkää vettä. jos lippa tuntuu hentoiselta, on pesu syytä tehdä käsin, eli lippis kädenlämpöiseen veteen ja sitten vähän pesuainetta. jos lippis on todella likainen, voi pesua tehostaa pehmeällä harjalla. Moni lippis kestää myös konepesun.

Mitä tarkoittaa Fitted lippis?

Tyylikäs muoto yhdessä yksinkertaisuuden ja tunnettujen joukkuelogojen kanssa tekee niistä aina kaikkein myydyimpiä lippiksiä. 59Fiftyn lisäksi on olemassa myös muita fitted-lippiksiä. Nämä tulevat useimmiten kahdessa koossa ja hieman elastisemmalla istuvuudella. Se, mikä malli sopii parhaiten, on täysin yksilöllistä.

Mistä tietää pään koon?

Päänympärys mitataan vaakasuoraan pään leveimmästä kohtaa, korvien yläpuolelta ja kulmakarvojen kohdalta. Mittaus sujuu parhaiten taipuisalla mittanauhalla, tai jos sellaista ei ole saatavilla, voi mittauksen suorittaa myös langanpätkällä ja viivaimella tai rullamitalla.