Onko Hatstore suomalainen?

Kaikki tilaukset lähetetään Ruotsista.

Missä maassa Hatstore on?

Hatstore Scandinavia AB, Filial i Finland.

Mikä on Snapback?

Snapback on eräänlainen baseball -lippis, jonka suosio on kasvanut viime vuosikymmeninä. Se on saanut nimensä korkin takana olevasta säädettävästä hihnasta, joka napsahtaa yhteen pitääkseen hatun paikallaan päässäsi. Se nousi esiin 1990-luvulla, kun se oli useiden merkittävien hip-hop-artistien valinta.

Kauanko Hatstore toimitus kestää?

Toimitus. Kuinka pitkä toimitusaika teillä on? 2-5 päivää lippiksille, joissa on henkilökohtainen muotoilu, kuten esimerkiksi kirjailuja, lippuja, merkkejä tai tekstiä.

Mikä on lahkeen pituus?

Lahkeen pituus tarkoittaa sisäsauman pituutta housuissa haarasaumasta lahkeensuuhun. Haarakorkeus on mitattu haarasauman keskeltä ylös vyötäröön etupuolelta. Haarakorkeus kertoo kuinka korkea- tai matalavyötäröinen malli on kyseessä eli mihin saakka vyötärökaistale ylettyy.

Minkä pituiselle s koko on?

Pienin S-koko sopii tyypillisesti 165–170 senttisille miehille, kun taas suurimmat XXXL-koot ovat isojen, 190-senttisten miesten kaliiperia. Suomalaisten miesten keskimääräinen rinnanympärysmitta asettuu 100 senttimetrin tienoille, jolloin vaatekoko on M tai L.

Miten palauttaa Hatstore?

Palautuskustannukset ovat 5,99 euroa. Voit käyttää palautusoikeuttasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@hatstore.fi otsikolla “PALAUTUSPYYNTÖ“. Rekisteröimme palautuspyyntösi ja lähetämme sinulle sen jälkeen palautuslomakkeen ja palautusohjeet sähköpostitse.

Mikä on Fitted lippis?

Fitted-lippalakit ovat lippalakkeja, joissa on täydellinen istuvuus, jos tilaat oikean koon. Fitted-lippalakissa ei ole säätömahdollisuutta, sillä ne valmistetaan mittojen mukaan. Meillä on varastossa suuri määrä eri joukkueiden fitted-lippalakkeja.

Onko lippis hattu?

Vanha lakkimalli on lieritön ja lipaton patalakki, jonka voinee ajatella olleen jonkinlainen lakin prototyyppi. Sittemmin myös lipallinen, mutta lieritön lakki, lippalakki (murteissa myös esimerkiksi klahvilakki, lappulakki, lippulakki), on hyväksytty lakkien joukkoon.

Mikä on Sisäsauma?

Pituus mitataan ilman kenkiä. Vyötärö mitataan muutama sentti navan alapuolelta. Rinnanympärys tarkoittaa rinnan ympärysmittaa leveimmästä kohdasta. Lahkeen sisäsauma tarkoittaa housujen lahkeiden sisempää saumaa, joka lähtee nivusista ja päättyy lahkeen reunaan.