Miten saa pankkitunnukset?

Voit hakea uusia tunnuksia käymällä lähimmässä asiakaspalvelupisteessä. Tunnusten uusimista varten tarvitset passin tai henkilökortin. Salasana on 4–6 merkkiä pitkä numerosarja, jonka olet valinnut itse. Huomioithan, että turvallisuussyistä salasana lukitaan, mikäli syötät sen 5 kertaa väärin.

Mikä on verkkopankki tunnus?

Pankkitunnukset ovat eri pankkien myöntämiä tunnistusvälineitä. Saat pankkitunnukset tekemällä sopimuksen oman tai muun valitsemasi suomalaisen pankin kanssa. Saat samalla ohjeet tunnustesi käyttöön.

Mihin tarvitaan pankkitunnuksia?

Mihin pankkitunnuksia tarvitaan Pankkitunnusten avulla henkilöllisyytesi varmistetaan ja voit asioida turvallisesti verkossa sekä asiakaspalvelussamme. Pankkitunnuksilla kirjaudut pankin palveluihin, kuten mobiili – ja verkkopankkiin. Pankkitunnuksilla hyväksyt verkkomaksuja sekä verkossa tehtyjä korttimaksuja.

Miten saan Nordean pankkitunnukset?

Saat ensimmäiset Nordean pankkitunnukset käyttöösi kotisivujemme Tule asiakkaaksi -palvelun kautta tai asioimalla konttorissamme ajanvarauksella. Pankkitunnusten avaaminen edellyttää tiliasiakkuutta. Asiakkaaksi tuleminen verkossa edellyttää tunnistautumista toisen suomalaisen pankin pankkitunnuksilla.

Mistä näkee Pankin käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnuksesi löydät pankkitunnussopimuksestasi tai pankkitunnussopimuksen tekemisen yhteydessä saamaltasi erilliseltä kirjeeltä. Löydät käyttäjätunnuksen myös S-mobiilin Minä-osiosta, S-Pankin palvelut -otsikon alta, kohdasta Tarkista verkkopankin käyttäjätunnus.

Kuka voi saada verkkopankkitunnukset?

Alaikäinen lapsi voi saada ensimmäiset henkilökohtaiset pankkitunnukset huoltajan suostumuksella täytettyään 12 vuotta. Jos alaikäisellä lapsella on kaksi huoltajaa, hänellä täytyy olla molempien huoltajien suostumus pankkitunnusten hakemiseen.

Mistä saa S-Pankin Tunnuslukutaulukon?

Mistä saan uuden? Saat uuden tunnuslukutaulukon heti käyttöösi, kun käyt asiakaspalvelupisteellämme. Halutessasi voit myös pyytää meiltä taulukon lähetystä verkkopankin viestillä tai tilata sen itse verkkosivuiltamme, kohdasta Tilaa tunnuslukutaulukko.

Mistä saan S-Pankin salasanan?

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla S-Pankin verkkopankin salasanasi on syntymäaikasi muodossa ppkkvv (pp tarkoittaa päivää, kk tarkoittaa kuukautta ja vv vuosiluvun kahta viimeistä numeroa). Jos syntymäaikasi on esimerkiksi 18.1.1968, salasanasi on 180168.

Mikä on OP n käyttäjätunnus?

* Käyttäjätunnus on sama, jonka annat, kun kirjaudut palveluun avainlukulistalla. Kyseessä ei siis ole Mobiiliavain-PIN-koodi, jota käytät OP:n sovelluksissa.

Saako pankkitunnukset antaa toisen käyttöön?

Pankkitiliä tai siihen liitettyjä verkkopankkitunnuksia saa käyttää vain tilinomistaja tai henkilö, jolla on tilille riittävät käyttöoikeudet. Oman läheisen tunnuksia ei saa käyttää edes hänen luvallaan, eikä omaa tunnusta saa koskaan luovuttaa edes samaan perheeseen kuuluvalle.