Miten tehdä farkuista Matalavyötäröiset?

Farkkujen vyötärön korotus onnistuu joko avaamalla vanha vyötärökaitale tai ompelemalla kokonaan uusi vyötärökaitale. Jos farkuissa on liian matala vyötärö, niin ne jäävät kaapin perälle pölyttymään. Matalavyötäröisten farkkujen kanssa kyykistely on epämukavaa ja niitä saa olla koko ajan nykimässä ylöspäin.

Mistä tietää farkkujen Tuumakoon?

Farkkujen koot ilmoitetaan usemmiten tuumissa. Koko on muotoa vyötärö x pituus. Esimerkiksi 28×30 tarkoittaa että vyötärön leveys on 28 ja lahkeen pituus 30 tuumaa.

Miten farkkujen viimeistely kuluneen näköiseksi?

Farkut viimeistellään hiekkaisella paineilmalla käytetyn näköisiksi useimmiten pienissä hikipajoissa. Manuaalista hiekkapuhallusta tehdään muun muassa Kiinassa, Bangladeshissa, Egyptissä ja Pohjois-Afrikan maissa, arvioi Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus Saskin viestintäpäällikkö Jukka Pääkkönen.

Miten saada farkkujen vyötärö pienemmäksi?

Ompele farkkujen takaosaan leveää kuminauhaa noin 15cm matkalta vyötärön sisäpuolelle. Kuminauha auttaa kiristämään housujen vyötärön tiukemmaksi, ettei vyötärön takaosaan jää legendaarista nyrkin mentävää pussia. Monet myös kokevat, että jos nyrkki mahtuu vyötärön sisään, niin farkut ovat ehdottomasti liian isot.

Kenelle sopii korkeavyötäröiset farkut?

Imartelevat korkeavyötäröiset farkut – Korkea vyötärö on erityisen imarteleva naisen vartalolle. Korkeavyötäröiset farkut korostavat upeasti vyötäröä. Matala vyötärö korostaa lantiolta, mikä on usein levein kohta vartalossamme ja siksi luultavasti kaikki eivät tunne oloaan mukavasti tässä trendissä, Hege selittää.

Miten saada farkkujen haju pois?

Pakastaminen poistaa housuista tunkkaisuuden ja jopa hien hajun. – Käännän ensin farkut nurinpäin, laitan ne muovipussiin ja heitän pakastelokeroon. Annan niiden olla pakkasessa yön yli. Pakastamisen jälkeen farkut ovat raikkaat ja hajuttomat, Perkiö selittää.

Voiko farkkujen kanssa pestä muuta pyykkiä?

Farkkuja ei kannata pestä samalla tavalla, kuten muuta pyykkiä. Jotta farkut pysyvät hyvänä mahdollisimman pitkään, kannattaa niitä hoitaa ja huoltaa oikein. Se tarkoittaa myös huomion kiinnittämistä siihen, miten ne pesee.

Miten farkkuja saa venytettyä?

Liian tiukkoja farkkuja saa venytettyä veden avulla. Täytä suihkepullo haalealla vedellä, suihki sitä farkkuihin ja venytä farkkuja sitten käsin löysemmiksi. Venytä ja kisko kangasta kaikkiin suuntiin ja lisää vettä tarvittaessa.

Mitä tehdä jos housut on liian isot?

Jos housut ovat liian isot Pese housut mahdollisimman kuumalla pesuohjelmalla ilman kangasta pehmentävää huuhteluainetta. Lämmin vesi kutistaa väljät farkut jälleen napakoiksi.

Miten saan kapean vyötärön?

Kapeaa vyötäröä tavoitellessa kannattaa huolehtia riittävästä unesta, kokonaisuudeltaan terveellisestä ja ravitsevasta ruoasta sekä monipuolisesta fyysisestä aktiivisuudesta. Yksi osa fyysistä aktiivisuutta on keskivartalon lihasten harjoittaminen, joka tukee vyötärön kaventamista.