Saako haalareita pitää ylhäällä?

Haalareita pidetään usein vyötäröllä ja tällöin Tosineen logon tulee olla näkyvissä. Mikään ei toki estä pitämään haalareita ylhäällä asti, ainakin erotut joukosta!

Milloin haalareita saa käyttää?

Haalareiden käyttö Yleensä haalareita käytetään vain opiskelijatapahtumissa. Kaikkiin tapahtumiin haalarit eivät kuitenkaan ole sopiva asustus, eikä niitä aina tarvitse laittaa, jollei halua. Haalareita harvemmin käytetään arkisesti kotona tai luennoilla.

Millä alalla on punaiset haalarit?

Sosiaali- ja terveysala – violetti. Tekniikan ja liikenteen ala – viininpunainen. Liiketalouden ja hallinnon ala, international business – vihreä Kulttuuriala, musiikki – musta. Matkailu- ja palveluliiketoiminta – sininen. Tietojenkäsittely – punainen . Luonnonvara-ala – tummanruskea.

Mitä kiinnittää Haalareihin?

Haalarimerkit kuuluu ehdottomasti kiinnittää käsin, itse ompelemalla. Niissä ei saa näkyä ompelukoneen tikkejä eikä jälkiä liimauksesta. – Jotkut merkit on pitänyt ommella jopa toisen tai kolmannenkin kerran, jos ovat irronneet riennoissa, Henni Töykkälä myöntää.

Miksi opiskelijat käyttävät haalareita?

Haalarit luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta oman ainejärjestön opiskelijoiden kesken, ja haalarin perusteella on helppo tunnistaa, minkä alan opiskelija missäkin temmeltää. Haalarit toimivat myös suojana kaikenmaailman roiskeita vastaan.

Voiko haalareita pitää valmistumisen jälkeen?

Haalareiden käyttöohje: Haalarit sidotaan vyötärölle niin, että selässä oleva logo jää näkyville. Haalareita saa käyttää ylös asti puettuina kahdessa tilanteessa: valmistumisen jälkeen tai kun haalarimerkkejä ei mahdu enää vyötärölinjan alapuolelle.

Paljonko yliopisto haalarit maksaa?

Valmistajien mukaan yksi haalari maksaa keskimäärin noin 50 euroa. Hintaan vaikuttavat kokonaistilauksen määrä, haalareihin tulevat painatukset sekä ylimääräiset lisukkeet, kuten vetoketjulliset taskut ja huput. Se, paljonko haalarin hinnasta jää opiskelijan maksettavaksi, vaihtelee suuresti.

Saako Haalarimerkkejä ommella sponsorien päälle?

Haalarimerkkien ompeleminen mahdollisten sponsorien päälle ei ole suositeltavaa. Sponsorien päälle voi ommella vasta, kun muualla ei ole enää tilaa. Haalareita ei saa käyttää valmistumisen jälkeen. Muiden haalareita ei saa käyttää.

Missä haalareita käytetään?

Haalaria käytetään omien haalaribileiden lisäksi kaikissa valtakunnallisissa opiskelijatapahtumissa. Myös vierailtaessa toisten oppilaitosten bileissä käytetään haalaria, mikäli esim. juliste niin kehottaa tekemään. Fuksiaisissa vain vanhemmat opiskelijat käyttävät haalareita!

Voiko Haalarimerkit silittää?

app -sivuilta. Perinteen mukaan haalarimerkit tulisi ommella itse käsin eikä liimata, silittää tai ommella ompelukoneella. Haalarimerkkien lisäksi haalareita voi koristaa oman mielen mukaan.