Minkä ikäinen pitäisi olla että saa korvakorut?

– Ikärajamme on suurin piirtein seitsemän vuoden kohdalla. Mutta jos sitä nuorempi lapsi on oikein reipas ja haluaa korvakoruja kovasti, olemme ne tehneet, Milla Vartiainen kertoo. Vartiaisen mukaan tärkeintä on lapsen oma motivaatio. Pienille lapsille ja vauvoille korvakoruja ei laiteta.

Pitääkö korvakoruja pyöritellä?

Pitääkö korvakoruja pyöritellä? Korvakoruja ei tarvitse eikä kannata pyöritellä, korvakorujen pyörittely saattaa viedä korvareikään bakteereja ja aiheuttaa tulehduksen. Iho ei jää kiinni korvakoruun vaikka niitä ei pyörittelisi.

Miksi korvakorut haisee?

Jos korvakorun lukosta löytyy vaaleaa tai harmahtavaa ryönää, kyse on kuolleista ihosoluista, ihon öljyistä sekä kauneus- ja hiustuotteista, jotka eksyvät korvan alueelle. Kun bakteerit eksyvät samalle alueelle, korvasta löytyvä ryönä alkaa haista.

Voiko korvakorujen kanssa nukkua?

Nukkumaan mennessä korut on hyvä ottaa pois. Korvakoruissa yleistä onkin, että korun runko vääntyy tai elää käytössä. Mikäli sinulla on tapana nukkua korut yllä, voi helposti korun rikkoutuminen yllättää, sillä esimerkiksi pää on hyvin raskas ja voi vääntää unien aikana korvakorujen runkoa.

Voiko korvakorujen kanssa uida?

Vältä uimista ja saunomista samana päivänä. Kun tulet pois vedestä, muista puhdistaa korvalehdet puhtaalla vedellä. 4-6 viikon jälkeen voit vaihtaa reijityskorut uusiin koruihin.

Miksi korvakorut tummuu?

Ajan myötä hopeaesineet tummuvat. Tummumisen syy on korun pinnalle kertyvä hopeasulfidikerros, joka syntyy hopean reagoidessa ilmassa olevan rikkivedyn kanssa. Myös ihon pH-arvo vaikuttaa hopean tummumiseen.

Saako Korvisten oton jälkeen saunoa?

Vältä uimista ja seisovassa vedessä oleskelua sekä saunaa 4 viikkoa lävistyksen oton jälkeen.

Miksi ihminen alkaa haisee pahalle?

Pitkäaikaisen tai toistuvan pahan hajun lähteenä ovat ruoantähteet, tulehdusprosessien eritteet ja hajoamistuotteet, kuivuva sylki ja lima sekä keuhkojen kautta erittyvät haihtuvat yhdisteet. Ylivoimaisesti yleisin syy on puutteellinen suuhygienia, jolloin suun bakteeritoiminta tuottaa pahanhajuisia rikkiyhdisteitä.

Voiko korvikset päässä nukkua?

Jos korvan rustossa on tehty reikiä, suositus on vähintään 12 viikkoa. Sen jälkeen voit helposti nukkua ilman korvakoruja. Sinun pitäisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että reiät alkavat kasvaa yhdessä, jos et koskaan käytä korvakoruja, joten sinun on muistettava laittaa ne takaisin.

Miten säilyttää koruja?

Paras tapa säilyttää koruja Korujen hapettumista ja näin ollen tummumista edistää eniten niiden altistuminen ilmalle, minkä vuoksi asiantuntijat suosittelevat säilyttämään koruja yksitellen puhtaassa ja kuivassa ympäristössä.