Voiko Älykelloa käyttää ilman puhelinta?

Kello, jossa ei ole omaa mobiiliyhteyttä, eli GPS-versio, tarvitsee aina parikseen puhelimen. GPS-malleissa puhelin jakaa nettiyhteyden kelloon. Älykellojen sisäänrakennettu GPS mittaa esimerkiksi kulkemasi matkan vauhdin, etäisyyden ja reitin treenin aikana.

Voiko Älykelloon ladata sovelluksia?

Monissa älykelloissa voi käyttää samoja sovelluksia kuin puhelimessa, kuten esimerkiksi kalenteria, pelejä ja paikannustoimintoja. Joissain älykelloissa voi käyttää vain kellon mukana tulleita sovelluksia, mutta esimerkiksi Apple Watchilla ja Samsungin älykelloilla voi myös ladata erilaisia sovelluksia.

Kestääkö älykellot vettä?

Vedenkestävyys. Useimmat älykellot ovat vähintään roiskeenkestäviä. Tuotteen vedenpitävyys kannattaa kuitenkin tarkistaa ennen lopullista ostopäätöstä. Roiskeenpitävää kelloa voidaan käyttää huoletta sadesäällä, mutta aktiiviseen urheiluun ja uintiin kannattaa valita vedenkestävä malli.

Voiko Älykellolla soittaa?

Älykellolla voit lähettää viestejä tai soittaa, kuunnella musiikkia tai seurata aktiivisuuttasi, suoraan ranteestasi.

Voiko älykello paljastaa uniapnean?

ApneaTracker toimii Android-puhelimessa ja on tarkoitettu avuksi uniapnean tunnistamiseen. ApneaTracker-sovellus auttaa tunnistamaan uniapnean oireita puhelimen ja älykellon avulla. Suomessa on kehitetty Android-älylaitteissa toimiva sovellus, jonka tarkoituksena on auttaa tunnistamaan uniapnean oireita kotioloissa.

Minkä maalainen on Kuura kello?

Kuura on kotimainen kellobrändi, joka valmistaa tyylikkäitä, mutta kohtuuhintaisia älykelloja.

Pitääkö Bluetooth olla päällä älykellon kanssa?

Ensinnäkin, jotta voisi hyödyntää sen kaikkia toimintoja, pitäisi sitten liittää uusi älykello älypuhelimeen. Kaikkien älykellojen on toimittava kunnolla toimiakseen Bluetooth-yhteyden kautta älypuhelimen tai tabletin kanssa. Muista, että kaikki älykellot eivät toimi kaikkien älypuhelinten kanssa.

Voiko Älykellolla kuunnella musiikkia?

Voit käyttää älykelloa osittain älypuhelimen tavoin – vastaanottaa ilmoituksia, lähettää tekstiviestejä, lukea sähköpostit, toistaa musiikkia ja käyttää erilaisia sovelluksia. Koska kello puetaan ranteeseen, kulkevat älykkäät toiminnot mukanasi, minne menetkin.

Mitä hyötyä Älykellosta?

Älykelloissa on useita ominaisuuksia. Voit esimerkiksi tarkistaa sähköpostit, kuunnella musiikkia ja käyttää paikannusta. Saat myös tietoa terveydentilastasi. Voit mitata pulssin, veren happipitoisuuden ja tarkistaa, kuinka monta askelta olet ottanut päivän aikana.

Miten älykello seuraa unta?

Moni käyttää esimerkiksi älykelloa tai -ranneketta unenlaatunsa seuraamiseen. Laite seuraa muun muassa käyttäjän pulssia ja liikehdintää yön aikana. Monesti aamulla käyttäjän vireydestä annetaan tietoa ja kerrotaan optimaalinen rauhoittumisaika illalle. Lisäksi sovellus tai laite voi pisteyttää uniajan.