Mitä tarkoittaa T-paita?

T-paidan nimen alkuperä on epäselvä. Usein nimen ajatellaan juontuvan paidan T-kirjainta muistuttavasta muodosta, mutta myös toisenlaisia teorioita nimen synnystä on olemassa. On esitetty mm. että nimi juontaisi Yhdysvaltain armeijan käyttämästä nimityksestä ”training shirt”.

Mitä eroa on paidalla ja Puserolla?

Paita = t-paita, kauluspaita tai mikä tahansa muu, mitä pidetään suoraan iholla. Pusero = neule tai college-pusero, jota käytetään paidan tai topin päällä, ei siis yksinään.

Onko toppi paita?

Hihaton paita on paita, jossa ei ole hihoja. Tavallisesti naisten käyttämistä hihattomista ylävartalon pukimista käytetään nimitystä toppi. Toppi tarkoittaa erilaisia puseron tai aluspaidan tapaan käytettäviä, tavallisesti hihattomia ja kauluksettomia ylävartalon pukimia.

Mikä on tekninen materiaali?

Perustiedot tuotteiden teknisistä tiedoista, tuotteiden käyttöohjeet ja ladattavat asiakirjat.

Missä asteessa t-paita pestään?

Vaatteiden pesumerkinnät neuvovat pesemään useimmat paidat ja housut 30 tai 40 asteessa.

Tuleeko Kauluspaidan alle t-paita?

Yksi aloittelijavirheistä on pitää puvun kauluspaidan alla paitaa, joka näkyy. Korjaa virhe laittamalla kauluspaidan alle v-aukkoinen t-paita tai hihaton paita. Vielä parempaan ja istuvampaan tulokseen pääset, kun jätät aluspaidan pois kokonaan. Myös takin hihat pitää viimeistellä sopivaan mittaan ja päärmätä.

Mitä tarkoittaa pusero?

ylävartalon päälle puettava vaate saksa: Bluse f., Jacke f.

Kummalla puolella napit on?

Naisten ja miesten paidat napitetaan perinteisesti eri suuntiin. Naisen paidassa napit ovat vasemmalla, miehen oikealla puolella.

Mitä tarkoittaa Regular Fit paita?

Regular fit on suora istuvuus ja malliltaan hiukan väljempi. Pidä paitaa farkkujen tai chinojen päällä ja luo rento look stailaamalla kauluspaita T-paidan päälle. Slim fit on räätälöidympi, vartalonmyötäinen istuvuus, laita paidan helma housujen tai farkkujen sisään.

Mikä on Oxford paita?

Oxford-paita on klassinen miesten kauluspaita, jonka tunnusmerkki ja samalla valttikortti on sen materiaali: Skotlannissa 1800-luvulla syntynyt oxford-puuvilla, jolta paita on saanut nimensäkin.