Kauanko Septumin paraneminen kestää?

Septum paranee keskimäärin kahdesta kolmeen kuukautta ja on paranemisen puolesta kohtuu helppo lävistys. Kaikkea korun turhaa koskettelua sekä väkivaltaista niistämistä kannattaa kuiten varoa ensimmäiset 4 viikkoa. Pese lävistys alue aina huolella ennen korun asennon korjaamista.

Mikä on Septumi?

nenän väliseinä {subst.}

Mikä on paras lävistys materiaali?

Titaani kestää siis myös kulutusta paremmin sekä pidempään kuin esimerkiksi teräs- ja muovikorut, joten myös siksi titaani on parhain vaihtoehto paraneviin lävistyksiin.

Mihin kohtaan Septum tulee?

Septum-lävistys tulee nenän keskiosaan eli se on se kuuluisa “sonninrengas”. Lävistysprosessi sattuu jonkin verran ja kyyneleet silmissä ovat taatut, mutta parantuminen on helppoa. Lävistys paranee kuukauden pari. Lävistys voidaan tehdä renkaalla, hevosenkengällä tai jonkinlaisella piilokorulla.

Mikä lävistys sattuu vähiten?

Kipu kestää vain sekunteja, mutta lävistysalue voi olla herkkä noin viikon. Korvannipukoiden lävistäminen sattuu vähiten, kun taas nännilävistykset ovat rankempia.”

Meneekö Septum lävistys ruston läpi?

Vastoin hyvin yleistä käsitystä, Septum lävistystä ei suoriteta sierainten välissä olevaan kovaan rustoon vaan sen alla olevaan pehmeämpään kudokseen. Ihanteellisin kohta löytyy useimmiten melko kärjestä. Myös häivekorun käytön kannalta tämä sijainti on optimaalisin jotta korulla on tarpeeksi tilaa kääntyä sisään/ulos.

Mikä lävistys auttaa migreeniin?

Daith lävistykset ovat todella suosittuja tällä hetkellä, ja yksi sen syistä on uskomus, että ne vähentävät päänsärkyä ja auttavat pääsemään eroon migreenistä.

Minkä ikäisenä voi ottaa Septumin?

Lävistyksiä ei kuluttajaviranomaisten suosituksen mukaan saa tehdä alle 18-vuotiaille ilman huoltajan lupaa. Joissain liikkeissä lupa vaaditaan vain alle 15-vuotiailta. Lävistyksiä koskevaa lakia ei ole. Kuluttajaviraston ja Turun kuluttajatoimiston mielestä 15 vuoden ikäraja lävistyksiin ei riitä.

Miksi uuden lävistyksen kanssa ei saa mennä saunaan?

Suosittelemme, että menet saunaan vain tuoreen lävistyksen kanssa. kunnes paranemisprosessi on täysin laantunut. Sen jälkeen vaarana on, että joudut kärsimään kivuliaasta tulehduksesta tai liiallisesta ärsytyksestä lävistyksessä.

Voiko kaikki nännit lävistää?

Toiset tuntevat nännit herkemmin kuin toiset jolloin kipu on hyvin henkilökohtainen kokemus. Itse lävistys osuus on kuitenkin nopeasti ohi ja lopputulos on varmasti kaiken sen arvoista. Kaikki nännit voi yleensä lävistää, kunhan lävistäjä on vain ammattitaitoinen ja tietää mitä tekee.