Mihin Ashwagandha auttaa?

Ashwagandhaa on käytetty vaihtelevin tuloksin stressiin, ahdistusoireisiin, masennukseen, keskittymiskyvyn parantamiseen, elimistön tulehdus- ja kiputiloihin sekä iho-oireisiin, astmaan, tuberkuloosiin ja kasvainten hoitoon.

Mihin aikaan päivästä Ashwagandha kannattaa ottaa?

Suositusannos KSM-66 Ashwagandha Plus on kaksi kapselia päivässä. Voit ottaa ashwagandhaa aamulla tai illalla.

Onko Ashwagandha turvallista?

Ashwagandha-jauhe on perusterveille täysin turvallinen ravintoaine. Sitä ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai imettäville. Lisäksi autoimmuunisairauksista kärsivien tulisi välttää ashwagandhan käyttöä.

Milloin Ashwagandha alkaa vaikuttaa?

KSM66-ashwagandhan käyttö ja annostus Tämänkään valmiste ei yleensä toimi kuin taikaiskusta vaan vaikutuksia alkaa yleensä ilmetä 2-4:n viikon kuluttua ashwagandhan käytön aloittamisesta.

Paljonko Ashwagandhaa päivässä?

Ashwagandhan suositeltu annos on tyypillisesti 250-600 milligrammaa päivässä, mikä voi auttaa säätelemään verensokeria. Liiallisella ashwagandhan ottamisella voi kuitenkin olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia, joten on tärkeää, ettei suositeltua rajaa ylitetä.

Paljonko Ashwagandhaa?

2–4 kapselia päivässä. Ashwagandha on perusterveille ihmisille turvallinen ravintoaine.

Kenelle Ashwagandha ei sovi?

Korkea verenpaine onkin yksi syy välttää ashwagandhaa. Älä myöskään käytä ashwagandhaa, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on kilpirauhasen liika- tai vajaatoimintaa tai jos kärsit närästyksestä, Sharma varoittaa. Keskustele lääkärin kanssa ashwagandhan käytöstä, jos sinulla on lääkitys.

Mikä on KSM66?

Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämä ashwagandhanjuuriuute auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Edistää myös toipumista stressaavista tilanteista ja tukee emotionaalista tasapainoa sekä unen saantia.

Mitä on KSM66?

Ashwagandha (KSM66) on ravintolisä joka auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä, fyysistä ja henkistä vireyttä. Se edistää toipumista stressaavista tilanteista ja emotionaalista tasapainoa ja unen tuloa. Tukee miehen seksuaalista halukkuutta ja toimintaa.

Mitä Ashwagandha on?

Ashwagandha on yrtti, joka tukee kilpirauhasen tervettä toimintaa, lisää energiatasoja, alentaa stressitasoja ja edistää rauhallisuuden ja rentoutumisen tunnetta. Ashwagandhaa on käytetty perinteisessä ayurvedisessa lääketieteessä vuosisatojen ajan.