Mikä on bertan oikea nimi?

YleX Läpimurto -voittaja: Bee 24-vuotias Bee eli Bertta Seppälä on kuin yhdysvaltalaisartisti Elle Kingin popimpi pikkusisarus, jonka musiikissa sekoittuvat soul, blues, pop ja laulajan karhea ääni.

Kuka on laulaja Bee?

Bertta Seppälä, taiteilijanimeltään Bee, on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Seppälä osallistui The Voice of Finland -laulukilpailuun vuonna 2018, mutta putosi kisasta juuri ennen semifinaaleja. Hänen ensimmäinen singlensä ”Sun laulu” julkaistiin toukokuussa 2019.

Kuka on ee Koo?

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo, toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, jolla on yli 70 000 asiakasomistajaa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille vastuullisesti.

Mitä tarkoittaa Bee?

bee {substantiivi} mehiläinen {subst.}

Mitä tarkoittaa Bib?

BIB = Bag-in-box eli hanapakkausviini tai laatikkoviini tai tonkkaviini.

Mitä Babe tarkoittaa?

Rakas, kulta. Englannin sanasta “Babe”.

Mitä tarkoittaa Bonnie?

sievä {adj.} hemaiseva {adj.}

Mitä tarkoittaa DOC viinissä?

DOC (Denominazione di Origine Controllata) – toinen laatuviinien luokka. IGP tai IGT (Indicazione Geografica Protetta / Tipica) – määritellyn viinialueen alueviini. Vino da Tavola (tai Vino senza denominazione d’origine) – pöytäviini eli viini, jolla ei ole alkuperämerkintää, nykyisin harvinainen.

Mikä on tanniininen?

Tanniinit eli parkkihapot ovat tummien rypäleiden kuorissa, siemenissä ja tertun rangassa olevia yhdisteitä, jotka liukenevat punaviiniin maseroinnin eli uuttamisen ja käymisen aikana. Tanniineja voi tulla viiniin myös uusista tammitynnyreistä.

Mitä on Riesling?

Riesling (saks. [ˈʁiːslɪŋ]) on Saksasta kotoisin oleva valkoinen viinirypälelajike. Rieslingistä saadaan monipuolista ruokaviiniä. Noin 38 % maailman Riesling-rypäleistä tuotetaan Saksassa, jossa niitä viljellään 24 000 hehtaarin alueella.