Mikä on matkapaketti?

Mikä on matkapaketti? Matkapaketti koostuu vähintään kahdesta samaa matkaa koskevasta eri matkapalvelusta, jotka on varattu yhteishintaan. Tällaisia palveluita ovat lento-, bussi-, juna- tai laivakuljetus, majoitus ja auton vuokraus.

Voiko matkan peruuttaa?

Matkustaja voi perua ostamansa matkapaketin milloin tahansa ennen matkan alkamista. Perumisen syytä ei tarvitse ilmoittaa matkanjärjestäjälle. Kun perut matkan itse, matkanjärjestäjä saa yleensä periä sinulta asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun.

Mikä ei ole matkapaketti?

Mikä ei ole matkapaketti? Matkapaketin muodostavat samaa matkaa tai lomaa varten yhteishintaan varatut vähintään kaksi matkailupalvelua. Matkapaketin muodostaviksi matkapalveluiksi ei kuitenkaan katsota: alle 24 tuntia kestäviä matkoja, jos ne eivät sisällä yöpymistä

Milloin Aurinkomatkojen matka pitää maksaa?

Milloin matka tulee maksaa? Aurinkomatka-paketeista maksetaan ennakkomaksu heti varauksen yhteydessä. Ennakkomaksu on 200 €/hlö. Loppumaksu erääntyy 21 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voiko Aurinkomatkojen matkaa perua?

Aurinkomatkat. Aurinkomatkoilla voit varata loman huoletta, sillä avoimen kaupan ansiosta voit perua matkasi kuluitta, jos matkan alkuun on vähintään 60 vuorokautta aikaa. Jos siis haluat jo varata loman vaikkapa tulevalle kesäkaudelle tai ensi talvelle, ehdit vielä muuttaa mielesi matkan suhteen.

Voiko Rodoksen matkan perua?

Jo Rodoksen kaupunkiin suuntautuvilla matkoilla normaalit matkaehdot ovat voimassa, eikä jo maksettua matkaa voi peruuttaa kuluitta.

Mitä tarkoittaa Vastuullinen matkanjärjestäjä?

Jokaisella matkoja järjestävällä on vastuu ottaa asioista selvää etukäteen. Heidän ei kuitenkaan tarvitse varoa matkustamista, kuuluuhan se olennaisena osana virkistystoimintaan. Käyttämällä osaavaa ja vastuullista matkatoimistoa voidaan varmistaa, että asiat sujuvat pykälien mukaisesti.

Milloin kannattaa varata matka?

Varaa ajoissa Jos haluat selvitä edullisesti, ole liikkeellä mieluiten vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa. Varsinaista nyrkkisääntöä ei kuitenkaan ole, sillä lentojen kysyntä ja sitä kautta myös hinnat vaihtelevat merkittävästi muun muassa matkan ajankohdasta ja kohteesta riippuen.

Miten maksan TUIn matkan?

Voit aina maksaa matkasi TUIn nettisivuilla ja lomalennolla toteutettavan matkan loppumaksun myös pankin kautta tilisiirrolla. TUIn nettisivuilla maksaminen tapahtuu myTUI-sivulla tai matkavarauksen teon yhteydessä.

Milloin kannattaa ostaa lomamatka?

Sekä lentojen että hotellien hinnat vaihtelevat verkossa päivittäin, ja niihin vaikuttavat lukuisat muuttujat. – Nyrkkisääntö kuitenkin on, että lennot kannattaa varata viimeistään kahta kuukautta ennen matkaa. Hotellin voi varata hieman myöhemminkin, hän sanoo.