Mikä on Smiley-lävistys?

Smiley on ylähuulen ja ikenien välissä olevaan jänteeseen tuleva lävistys. Nimi johtuu siitä, että se näkyy yleensä vain hymyillessä. Lävistys paranee nopeasti, noin 2-4 viikossa ja lävistysprosessi on melko kivuton. Koruksi voi valita renkaan, hevosenkengän tai tapin.

Miksi ihmiset ottaa lävistyksiä?

Ihmiset ovat perinteisesti harjoittaneet lävistämistä uskonnollisten tai muiden kulttuurillisten syiden vuoksi, mutta nykyään monet hankkivat lävistyksiä esteettisistä, henkisistä, symbolisista tai seksuaalisista syistä.

Missä ammateissa ei saa olla lävistyksiä?

Näkyviä lävistyksiä ei suositella ravintola- tai hoitoalalla työskentelevälle hygieniasyistä. Joissakin työpaikoissa ei hyväksytä näkyviä lävistyksiä asiakaspalvelutehtävissä. Armeijassa näkyvät lävistykset ovat kiellettyjä.

Voiko kaikki nännit lävistää?

Toiset tuntevat nännit herkemmin kuin toiset jolloin kipu on hyvin henkilökohtainen kokemus. Itse lävistys osuus on kuitenkin nopeasti ohi ja lopputulos on varmasti kaiken sen arvoista. Kaikki nännit voi yleensä lävistää, kunhan lävistäjä on vain ammattitaitoinen ja tietää mitä tekee.

Mikä on Helix lävistys?

Helix tarkoittaa korvasi yläreunan kaarta, ja tällä alueella on mahdollista pitää kauniita lävistyskoruja missä kohtaa tahansa. Korvakorujesi sijainti määrittyy lopulta siis täysin oman makusi ja luovuutesi ehdoilla.

Mikä lävistys sattuu vähiten?

Kipu kestää vain sekunteja, mutta lävistysalue voi olla herkkä noin viikon. Korvannipukoiden lävistäminen sattuu vähiten, kun taas nännilävistykset ovat rankempia.”

Kenellä on eniten lävistyksiä?

Guinnessin ennätyskirjan mukaan brasilialainen Elaine Davidson on maailman lävistetyin ihminen. Hän hankki ensimmäisen lävistyksensä vuonna 1997, ja sen jälkeen hänet on lävistetty yli 9 000 kertaa.

Kenellä on maailman eniten lävistyksiä?

Rolf Buchholz, 58, on maailman lävistetyin mies. Kaiken kaikkiaan hänen kehostaan löytyy 453 lävitystä, ja niistä 278 sijaitsee hänen peniksessään.

Saako hoitajalla olla lävistyksiä?

Myöskään rakennekynnet, lävistykset ja korut eivät ole sallittuja epäpuhtauden vuoksi. Korut voivat vaarantaa turvallisuutta, jos ne takertuvat tai ne voivat vahingoittaa asiakasta.

Saako kaupan kassalla olla lävistyksiä?

Huivin käytöstä ei K-ryhmässä ole virallista ohjeita, vaan kauppias vastaa oman kauppansa henkilöstöpolitiikasta itsenäisesti. – Yleensä huivien käytölle ei ole estettä, mikäli se ei vaaranna omaa tai muiden turvallisuutta tai tuotteiden käsittelyssä vaadittavaa hygieniaa.