Mikä vaate Hoikentaa?

Kerrospukeutuminen peittää vartalon mittäsuhteet, esimerkiksi lyhyet jalat ja pitkän selän, ja piilottaa muhkurat. Jätä vartalosi hoikin osa esille, esimerkiksi ranteet tai nilkat. Kauniisti laskeutuva neulos, silkki, villa tai viskoosi, hoikentaa aina. Suosi yhtenäistä värisuoraa keskellä.

Miten pukea y vartalo?

Y-vartalolle sopivat paidat ja puserot Pyöreä, avara, halterneck ja vesiputouskaula-aukko pehmentävät ylävartalon kulmikasta mallia. Vältä olkapäitä korostaviä yläosia, satiinia, röyhelöitä, poolopaitoja, venepääntietä, rypytettyjä hihoja, näyttäviä kuvioita tai yksityiskohtia kuten taskuja.

Miten pukea Päärynävartalo?

Tuo päärynävartalon yläosaan runsautta vaakamallisilla leikkauksilla, poimutuksilla, röyhelöillä ja muilla yksityiskohdilla. Suosi jerseytä, mokkaa, nahkaa, kiiltäviä pintoja ja neulepuseroita. Neutraloi alaosaa selkeillä ja pystylinjaisilla leikkauksilla ja mattapintaisilla materiaaleilla.

Miten pukea Tiimalasivartalo?

Suosi kaarevia linjoja ja leikkauksia ja pehmeitä ja laskeutuvia materiaaleja. Tiimalasivartalon vaatteissa hyvä istuvuus on erityisen tärkeää. Vältä kuitenkin vyötärön liiallista korostamista ja voimakkaasti leveneviä hameita ja mekkoja, jotta vartalon yläosa ja lantio eivät näytä liian leveiltä.

Voiko Kutistunutta vaatetta pelastaa?

Lisää sampoota veteen ja jätä kutistunut vaate likoamaan noin 20 minuutiksi. Sampoo muuttaa kuitujen rakennetta, jonka jälkeen vaatetta voi venyttää varovasti. Moni saa pilalle menneet vaatteet täysin eloon. Samaa kikkaa käytetään myös esimerkiksi itse neulottujen asusteiden, kuten huivien venytyksessä.

Pitääkö uusi vaate pestä ennen käyttöä?

Moni pesee uudet vaatteet ja tekstiilit ennen ensimmäistä käyttökertaa. Taustalla on uskomus, että vaatteisiin voi jäädä valmistusprosessista ihoa ärsyttäviä aineita.

Mikä on sanan vartalo?

vartalo | sanavartalo VISK2008 Vartaloksi sanotaan sitä osaa sananmuodosta, joka jää jäljelle kun taivutustunnukset erotetaan, esim. sanassa pöydän on vartaloa aines pöydä-. Sanalla on vokaalivartalo, monilla lisäksi konsonanttivartalo. Sana voi täten olla yksi- tai kaksivartaloinen.

Kenelle sopii Bootcut farkut?

Bootcut eli leveälahkeinen farkkumalli tai tyköistuvat pillifarkut sopivat korostamaan kauniita sääriäsi. Joustava elastaaninen strechiä sisältävä farkkumateriaali tuo mukavuutta housuja käytettäessä. Jos taas haluat housujen tasapainottavan vartalosi mittasuhteita, suosi suoralahkeisia farkkuja.

Miten pukea Omenavartalo?

Omenavartalolle sopivat housut ja hameet Farkuista istuvimmat löytyvät kapeammista malleista. Koska vyötärö ei omenavartalossa usein ole selkeä, eivät useimmat asukokonaisuudet kaipaa vyötä lainkaan. Omenavartalolle sopivat polvimittaiset, neutraalit hameet, jotka tuovat upeat sääret kauniisti esiin.

Kenelle sopii A linjainen mekko?

A-linjainen malli muistuttaa empiremallia, mutta erona on se, että A-linjaisessa mekossa sauma on vyötärön kohdalla. Tämä malli sopii erityisen hyvin sinulle, jolla on päärynänmuotoinen vartalo (eli hartioita leveämpi lantio ja kapea vyötärö).