Mikä on Jerseymekko?

Jerseymekoilla luot tyyliä arkeen Jerseymekko on nimensä mukaisesti valmistettu jerseykankaasta, joka on koneella kudottua neuloskangasta ja se on erittäin monikäyttöinen vaatekappale. Jerseymekko on ryhdikäs sekä samalla rento ja näin ollen meneekin vaikka vapaa-ajalla tai töissä sekä miksei myös juhlissa.

Mitä tarkoittaa A linjainen mekko?

A-linjainen mekko on istuva hartian ja rinnan kohdalta, ja levenee vyötärön kohdalta kellomaiseen muotoon. Mekkomalli on erittäin pidetty ja suosittu, sillä se on muodoltaan kaunis ja sopii useimpien naisten vartalotyypeille. Alusmekon käyttö on makuasia.

Kenelle sopii A linjainen mekko?

– A-linjaiset hameet ja mekot sopivat kaikille riippumatta siitä, oletko pieni, iso, kurvikas vai poikamainen. Vaatteet, jotka korostavat vyötärön muotoa ja levenevät alaspäin, imartelevat universaalisti jokaista vartaloa, Erlanger selostaa. Vaatemallin lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää vaatteen pintamateriaaliin.

Mitä eroa on Mekolla ja Leningillä?

Minimekko on minimuodin mukainen lyhyt leninki, joka tuli tunnetuksi esimerkiksi Mary Quantin luomusten myötä. Niiden helma päättyy selvästi polvien yläpuolelle. Minimekko vähensi paidan ja leningin eroa ja nykyään lyhythelmaisia leninkejä saatetaan käyttää housujen päällä.

Minkä pituinen mekko häihin?

Muista, että häihin ei pukeuduta kuten yökerhoon. Polvimittainen tai vähän sen yläpuolelle ulottuva helma on yleensä varma valinta. Mekon materiaalin on hyvä olla juhlavaa, mutta vältä kovin kimaltavia tai läpinäkyviä kankaita. Juhlavuutta asuun tuovat korut ja kampaus ja meikki.

Mikä on liian lyhyt mekko?

Jos hame on sellainen, että se päällä joutuu vähän väliä korjailemaan helmaa esimerkiksi nykimällä sitä alaspäin, niin silloin se on liian lyhyt. Hameessa pitää pystyä liikkumaan normaalisti ja esimerkiksi kumartumaan ja kyykistymään tarvittaessa ilman vaaraa vilauttelusta.

Minkä värinen tämä mekko on?

Helmikuussa Twitteristä alkanut mekkokohu lainehti ympäri maailmaa villisti, kun kansalaiset kiistelivät mekon väristä. Mekko on oikeasti mustasininen, mutta koska väri on aivojen tekemä havainto verkkokalvon vastaanottamasta valosta, ihmiset voivat nähdä värit eri tavoin.

Miten pukea y vartalo?

Suosi maltillisia, alaspäin laskeutuvia kauluksia. Pyöreä, avara, halterneck ja vesiputouskaula-aukko pehmentävät ylävartalon kulmikasta mallia. Vältä olkapäitä korostaviä yläosia, satiinia, röyhelöitä, poolopaitoja, venepääntietä, rypytettyjä hihoja, näyttäviä kuvioita tai yksityiskohtia kuten taskuja.

Mikä vaate Hoikentaa?

Kerrospukeutuminen peittää vartalon mittäsuhteet, esimerkiksi lyhyet jalat ja pitkän selän, ja piilottaa muhkurat. Jätä vartalosi hoikin osa esille, esimerkiksi ranteet tai nilkat. Kauniisti laskeutuva neulos, silkki, villa tai viskoosi, hoikentaa aina. Suosi yhtenäistä värisuoraa keskellä.

Miten pukeutua häihin nainen?

Nainen voi pukeutua värikkäästi, mutta asun on oltava juhlava leninki, jakku- tai housupuku. Juhlavuuden määrittää ennen kaikkea materiaali. Kauniisti hohtava silkki on juhlavaa, ryppyinen puuvilla ei sitä ole. Naisen kannattaa vältellä väreistä morsiamelle varattu valkoista ja suruun liitettävää täysmustaa.