Minkä tilalle Power tuli?

Power on osa samaa konsernia kuin Expert-kauppaketju ja Expert ASA Oy:n toiminimi muuttui 9. kesäkuuta 2016 Power Finland Oy:ksi. Vuoden 2016 aikana suurin osa Expert-myymälöistä muutettiin Powereiksi, ja Expert-nimellä jatkoivat kauppiasvetoiset liikkeet.

Kuka omistaa Power?

POWER Finland on POWER Internationalin omistama yritys. POWER Internationalin omistavat AWILHELMSEN AS ja Dolphin Invest AS Øivind Tidemandsen. Norjalaisomisteinen konserni toimii Norjan ja Suomen lisäksi myös Tanskassa ja Ruotsissa.

Milloin Power on perustettu?

Power Finland Oy (0993774-8) on perustettu vuonna 1995 ja sen toimialana on Sähköisten kodinkoneiden vähittäiskauppa.

Kauanko Powerin toimitus kestää?

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Tilauksen normaali toimitusaika on 2–5 arkipäivää toimitustavasta riippuen tilauspäivää seuraavasti arkipäivästä laskettuna, kun tuotetta on heti varastolla toimitettavissa. Power.

Onko Power ja Gigantti sama omistaja?

Power-ketjun takana on emoyhtiö Expert AS, jonka norjalaisomistaja Øivind Tidemandsen on tuonut Suomeen aiemmin Gigantti- ja XXL-ketjut. Tidemandsenin sijoitusyhtiö on yhä norjalaisen XXL:n suurin omistaja. Power kuuluu samaan pohjoismaiseen konserniin kuin kodinkoneketju Expert.

Montako Power myymälää Suomessa on?

Power kuuluu nykyään Pohjoismaiden suurimpiin ja kannattavimpiin elektroniikkaketjuihin, jolla on Suomessa yli 40 myymälää.

Voiko Poweriin palauttaa?

Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee suurinta osaa tuotteista, myös käyttöön otettuja tietokoneita ja tabletteja.

Käykö powerissa käteinen?

Myymälöissä käyvät: pankkikortti, VISA-, MASTERCARD-, AMEX-, MyCREDIT-rahoitus (luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike), käteinen sekä fyysiset ja sähköiset Power-lahjakortit.

Saako Powerista bonusta?

Miten bonukset kertyvät? Jokaisesta käyttämästäsi eurosta saat bonuksen, mikä vastaa 0,02 €. Esimerkiksi 250 euron osto kerryttää sinulle 5 euroa bonusta. Bonus on käytettävissä tililläsi 15 päivän kuluttua bonusten rekisteröitymisestä.

Mikä on MyPOWER?

MyPOWER on tietopankki, josta löydät kaikki asiakkuuteesi liittyvät tiedot. Kaikki ostoksesi myymälässä tai nettikaupassamme lisäksi kerryttävät pisteitä MyPOWER-tilillesi alkaen siitä, kun aktivoit pisteiden keräämisen tililläsi.