Mitä paino hulavanne tekee?

Vanteeseen lisätty paino lisää vastusta ja pakottaa kovempaan pyöritysliikkeeseen vanteen pitämiseksi liikkeessä. Tavallista kevyttä hulavannetta voi tietysti myös käyttää treeniin, mutta treenivälineeksi tarkoitettu painohulavanne tehostaa harjoittelua, jolloin tuloksiakin saa nopeammin.

Onko painavampi hulavanne tehokkaampi?

Painollinen hulavanne toimii samalla periaatteella kuin perinteinen, kevyt hulahulavanne. Painon ansiosta pyörittäminen on kuitenkin tehokkaampaa ja treeni auttaa erityisesti vyötärön kaventamisessa sekä lihasten vahvistamiseen.

Minkä painoinen hulavanne kannattaa ostaa?

Helsingin yliopiston tutkimus suoritettiin 1,5 kg vanteella ja tämä vannepaino on tutkitusti erittäin tehokas. 1,5 kg vanne sopii suurimmalle osalle käyttäjistä, mutta mikäli olet pienikokoinen suosittelemme 1,2 kg hulavannetta treenin aloitukseen.

Minkä painoinen hulavanne aloittelijalle?

Minkä painoinen hulavanne on sopiva aloittelijalle? Hulavannetreeni kannattaa aloittaa 1 kg – 1.5 kg vanteella. 1,2 kg hulavanne on myydyin hulavanteemme. Sopii kaikille käyttäjille lähtötasosta riippumatta.

Voiko Hulavanteella laihtua?

Hulavanteen pyörittäminen on loistava tapa sulattaa vatsarasvaa jopa ilman laihduttamista. Painohulavanteen pyöritys on tutkimuksessa todettu kävelyä tehokkaammaksi rasvan polttajaksi. Sen pyöritys sopii etenkin vyötärölihaville, sillä se kaventaa vatsanseutua hauskalla tavalla ilman laihduttamista.

Mitä lihaksia Hulavanne kehittää?

Treenaa vatsalihaksia ja peppua Vanteen pyörittäminen vaatii vatsalihaksia, ja samalla joudut käyttämään myös selkäsi lihaksia. Vanteen pitäminen liikkeessä vaatii myös pakaralihasten ja lanteiden käyttöä, joten hulavanteen pyörittäminen toimii hyvänä treeninä.

Miksi en osaa pyörittää hulavannetta?

Liian iso liike tai väärä pyörityssuunta alkuun ovat yleisimmät syyt siihen, miksi hulavanteen pyöritys ei onnistu. Tee keskivartalollasi sekä jaloillasi vain ihan pientä liikettä. Kokeile myös vaihtaa vanteen pyörityssuuntaa. Aluksi toinen suunta on huomattavasti toista helpompi.

Pitääkö Hulavannetta pyörittää molempiin suuntiin?

Vaihda välillä pyörityssuuntaa. Toinen suunta tuntuu usein ainakin alkuun selvästi haastavammalta kuin toinen! Molempiin suuntiin pyörittäminen on kuitenkin tärkeää, sillä se aktivoi lihasryhmiä ristiin, jolloin rasvaa alkaa palaa vyötäröltä tehokkaasti. Se myös edesauttaa tasaista lihaskehitystä.

Miksi Hulavanteessa on Nystyrät?

Kyseessä ei siis ole mikään lasten lelu, vaan 1,5 kg painava kunnollisen kokoinen rinkula. Lisäksi vanteessa on nystyrät, joiden ainakin väitetään parantavan vyötärön alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa hieromalla sitä hulatessa.

Kuka keksi hulavanteen?

Sitä alkoi valmistaa vuonna 1958 kalifornialainen yritys nimeltä Wham-O, ja jo vuoden kuluttua siitä oli noin sadan miljoonan kappaleen myynnillä tullut suosittu Pohjois-Amerikan lisäksi Euroopassa, Japanissa ja Lähi-idässä.