Minkä kokoinen hulavanne aikuiselle?

1,5 kg:n lisäpainolla varustettu painohulavanne on paras valinta suurimmalle osalle aikuisia. Ainoastaan mikäli olet kovin pieni kokoinen, niin kannattaa valita pienempi 1,2 kg painava hulavanne.

Onko painavampi hulavanne tehokkaampi?

Painollinen hulavanne toimii samalla periaatteella kuin perinteinen, kevyt hulahulavanne. Painon ansiosta pyörittäminen on kuitenkin tehokkaampaa ja treeni auttaa erityisesti vyötärön kaventamisessa sekä lihasten vahvistamiseen.

Minkä painoinen hulavanne aloittelijalle?

Minkä painoinen hulavanne on sopiva aloittelijalle? Hulavannetreeni kannattaa aloittaa 1 kg – 1.5 kg vanteella. 1,2 kg hulavanne on myydyin hulavanteemme. Sopii kaikille käyttäjille lähtötasosta riippumatta.

Kenelle hulavanne ei sovi?

Kuntoiluvanne ei sovi kaikille – Voimavanne ei sovi kaikille. Sitä ei tule käyttää, jos on selkäongelmia, nivus- tai vatsatyriä tai käyttää verenohennuslääkkeitä, Aartomaa kertoo. Verenohennuslääkkeitä käyttävät saavat painavasta vanteesta valtavat mustelmat.

Kauanko Hulavannetta pitää pyörittää?

Vanne pyöri kevyesti neljä minuuttia, mutta putoili välillä. Nelosviikolla kuuden minuutin pyöritys ei tuntunut enää miltään, ja torstaina menikin jo 11 minuuttia helposti.

Pitääkö Hulavannetta pyörittää molempiin suuntiin?

Vaihda välillä pyörityssuuntaa. Toinen suunta tuntuu usein ainakin alkuun selvästi haastavammalta kuin toinen! Molempiin suuntiin pyörittäminen on kuitenkin tärkeää, sillä se aktivoi lihasryhmiä ristiin, jolloin rasvaa alkaa palaa vyötäröltä tehokkaasti. Se myös edesauttaa tasaista lihaskehitystä.

Voiko Hulavanteella laihtua?

Hulavanteen pyörittäminen on loistava tapa sulattaa vatsarasvaa jopa ilman laihduttamista. Painohulavanteen pyöritys on tutkimuksessa todettu kävelyä tehokkaammaksi rasvan polttajaksi. Sen pyöritys sopii etenkin vyötärölihaville, sillä se kaventaa vatsanseutua hauskalla tavalla ilman laihduttamista.

Miksi en osaa pyörittää hulavannetta?

Liian iso liike tai väärä pyörityssuunta alkuun ovat yleisimmät syyt siihen, miksi hulavanteen pyöritys ei onnistu. Tee keskivartalollasi sekä jaloillasi vain ihan pientä liikettä. Kokeile myös vaihtaa vanteen pyörityssuuntaa. Aluksi toinen suunta on huomattavasti toista helpompi.

Miksi Hulavanteessa on Nystyrät?

Kyseessä ei siis ole mikään lasten lelu, vaan 1,5 kg painava kunnollisen kokoinen rinkula. Lisäksi vanteessa on nystyrät, joiden ainakin väitetään parantavan vyötärön alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa hieromalla sitä hulatessa.

Paljonko Hulavanne kuluttaa kaloreita?

Vanteen pitäminen liikkeessä vaatii myös pakaralihasten ja lanteiden käyttöä, joten hulavanteen pyörittäminen toimii hyvänä treeninä. On arvioitu, että hulavanteen pyörittäminen polttaa 400 kaloria tunnissa. Näin ollen se asettuu kalorinpoltossa samalle tasolle soutamisen ja tenniksen kanssa.