Mitä sana RIP tarkoittaa?

RIP (myös R.I.P.), lyhenne latinankielisestä sanonnasta Requiescat in pace tai sen englanninkielisestä vastineesta rest in peace, suomeksi ”levätköön rauhassa”; lyhennettä käytetään erityisesti katolisissa muistokirjoituksissa ja hautakivissä

Mitä tarkoittaa sana btw?

BTW-lyhenne (by the way = muuten) on kätevä, jos olet unohtanut mainita jonkin asian edellisessä viestissä, esim. ”BTW, I forgot to mention that I need to leave early today.”

Mitä tarkoittaa sana Brb?

BRB – be right back Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen: naputtele vain kaverillesi pikaisesti BRB (”palaan pian”).

Mikä tarkoittaa F2F?

Feissaus on järjestöjen tai yritysten rahankeräystä joka tapahtuu kasvokkain (engl. face-to-face, F2F tai direct dialogue campaign, DDC). Feissarit keräävät esimerkiksi lahjoituksia tai tilauksia. Se voi tapahtua kaduilla tai esimerkiksi kotiovilla tai kauppojen auloissa.

Mitä tarkoittaa sana swag?

Swag merkitsee itsevarmuutta ja sitä, että henkilö on cool – siis siisti. Swagin voi tunkea lähestulkoon mihin tahansa lauseeseen, esimerkiksi “siisti paita, swag” tai “en muista eilisest mitään, swag”. Sanan käyttöä on myös kritisoitu, ja sen on sanottu tarkoittavan “Secretly We Are Gay”, suom.

Mitä SMH tarkoittaa?

Esimerkiksi lyhenne smh tarkoittaa oikeasti ”shaking my head” eli puistelen päätäni. Lehdessä se on saatettu muotoon ”sote-menot huipussaan”. Lol taasen tarkoittaa oikeasti ”laughing out loud” eli ääneen nauramista.

Mikä on Kek?

Typerää nauramista, trollit käyttävät tätä. Sen avulla trollit voivat myös helposti tunnistaa toisensa. Myös “kekeke” tarkoittaen samaa kuin “hahaha”. Sana tulee pelimaailmasta, jossa lol muuttui joissakin yhteyksissä teknisistä syistä kek:ksi.

Mikä on Wappi?

Protokolla jota käytetään internet-sivuilla, jotka on suunnattu vanhemmille puhelimille (esim Nokia 3510 ja uudemmat). Käytännössä ne ovat siis yksinkertaisia tekstiä, linkkejä ja kuvia sisältäviä sivuja. Käytettiin eniten 2000-luvun alussa.

Mitä tarkoittaa G G?

hyvä peli, gg, englannin sanoista good game, verkossa pelatun pelin jälkeen muille osallistujille lausuttu tyytyväisyyden ilmaus.

Mikä on lyhenne Lmao?

– Puheessakin käytettäviä ovat nämä perinteiset, kuten lol (laughing out loud) ja lmao (laughing my ass off). Itse käytän niitä niin, että lmao tarkoittaa jotain oikeasti hauskaa. Lol on enemmän sellainen aakoo juttu eli nolo hauska, Kosonen kertoo.