Pitääkö mekon kanssa olla sukkahousut?

Jos haluat pukeutua vanhaan tyyliin, niin mekon alle voit laittaa saumasukat ja sukkanauhaliivit. Kesäaikaan valitaan ohuet ja vaaleat sukat tai sukkahousut. Jos juhlat kuitenkin ovat rennot pukeutumiseltaan ja kesäilma on oikein kuuma, niin voihan ne silloin jättää pois.

Minkä väriset sukkahousut häihin?

Valitse yllesi joko mustat tai ihonväriset sukkahousut. Ihonväriset sopivat tilaisuuteen paremmin kesällä.

Pitääkö sukkahousut pestä ennen käyttöä?

Uudet sukkahousut kannattaa aina kastella ennen käyttöön ottamista. Pitkään paketissa olleiden sukkahousujen elastaanikuidut voivat nimittäin olla kuivat, ja tällöin housut rikkoutuvat todella herkästi. Kasteltuasi sukkahousut anna niiden kuivua, ja ota sukkahousut käyttöön vasta sitten.

Miksi mies pukeutuu Sukkahousuihin?

Mieltymys naisten sukkahousuihin ja muihin vaatekappaleisiin on transvestismia. Transvestismi on sisäinen tarve eläytyä vastakkaisen sukupuolen rooliin muun muassa pukeutumalla, meikkaamalla ja muuttamalla elekieltä tälle sukupuolelle tunnusomaisiksi.

Minkä väriset sukkahousut mustan mekon kanssa?

Voit pukea mekkosi kanssa ihonväriset, mustat tai vaikka kirjavat sukkahousut. Valinta on omasta maustasi ja rohkeudestasi kiinni. Jos kuitenkin pidät mustista, niin sitten puet mustat. Sukista ja sandaaleista ei myöskään ole olemassa virallista sääntöä.

Minkä väriset sukkahousut juhliin?

Villit värit. Ohuet ja värilliset sukkahousut piristävät juhla-asua ja sopivat siksi hyvin juhlakauteen. Väriskaala voi olla melkein mitä vain – esimerkiksi kirkas punainen tai tummempi, kuten luumu ja tummanvihreä. Myös värillisissä sukkahousuissa voi olla jokin kuosi!

Voiko hautajaisiin laittaa ihonväriset sukkahousut?

Sukkahousut voivat olla mustat tai ohuehkot ihonväriset sukat. Käsineiden olisi hyvä olla nahkaiset mustat tai tummanväriset. Kaulahuivi on lähiomaisella valkoinen ja muilla tummasävyinen. Koruja käytetään hillitysti, ja myös meikin on hyvä olla hillitty.

Miksi häihin ei saa laittaa punaista?

Punaista vaivaa erikoinen uskomus, joka liittyy häävieraiden pukeutumiseen: Jos nainen pukeutuu häissä punaiseen, tarkoittaa se sitä, että hän on maannut sulhasen kanssa.

Mitä väriä ei saa laittaa häihin?

Huomionarvoista naisen pukeutumisessa on, että valkoista väriä tulisi välttää, koska se on perinteikkäästi varattu morsiamelle. Myös musta ja kirkkaanpunainen ovat värejä, joihin naisen ei sovi pukeutua. Musta on mielletty hautajaisten värinä ja kirkkaanpunainen herättää liikaa huomiota.

Voiko sukkahousut pestä 60 asteessa?

Puuvillasukat pestään 60 asteen lämmössä, ellei niihin ole sekoitettu jotain sellaista raaka-ainetta, joka ei kestä näin korkeaa lämpötilaa, esim. polyamidia, silkkiä tai villaa. Sukkahousuissa puuvillatuotteilla yleensä 30 asteen hienopesu.