Mitä tarkoittaa Bralette?

Tiivistetysti. Lyhyesti sanottuna bralette on pehmeä, kaaritueton kevyt rintaliivitoppi.

Miten Push-up rintaliivit toimii?

Push-up rintaliivit kohottavat ja muotoilevat rintoja kauniisti. Se tekee tämän pehmustettujen kuppien avulla, joiden sivuilla on hieman ylimääräistä pehmustetta. Tällä tavalla rinnat nousevat hieman ylöspäin ja lähemmäs toisiaan!

Miksi rintaliivit päällä ei saa nukkua?

Jos nukkuu rintaliivit päällä, imusolmukkeiden kierto häiriintyy ja myrkkyjä kertyy elimistöön. Tämä voi myös johtaa kystien, kyhmyjen ja jopa kasvainten muodostumiseen pitkällä aikavälillä. Rintojen lisäksi rintaliivit aiheuttavat painetta kainaloissa, joissa sijaitsee myös paljon imusolmukkeita.

Saako rintaliivit näkyä läpi?

Lyhyet urheilutopit ja -liivit saavat näkyä esimerkiksi läpikuultavien puseroiden ja löysälinjaisten vaatteiden alta, tai toimia jopa yläosina korkeiden vyötäröiden kanssa. Myös pitsiliivit saavat pilkistää välijistä kaula-aukoista.

Mistä tietää että rintaliivit ovat oikean kokoiset?

Hyvä nyrkkisääntö sopivien liivien testaamiselle on kahden sormen sijoittaminen kaaritukien väliin: jos tasan kaksi sormea mahtuu paikalle, ovat rintaliivit tavanomaisesti oikeankokoiset. Jos liivit ovat tukien välistä väljät tai liian tiukat, on koko usein väärä.

Miksi rintaliivit pestään pesupussissa?

Käytä pesupussia: Asiantuntijan mukaan pesupussi on välttämätön, jos peset rintaliivit pesukoneessa. Pesupussi antaa ylimääräistä suojaa ja tulisi siksi ottaa käyttöön silloin, kun peset herkkiä vaatteita. Pesupussi estää myös rintaliivin hakasten raapimisen muita samanaikaisesti pestyjä vaatteita vasten.

Pitääkö rintaliivit pestä?

Säännöllinen pesu kuitenkin kannattaa, sillä rintaliivejä pidetään ihoa vasten. Reader’s Digestin mukaan rintaliivit pitäisi pestä kolmen tai neljän käyttökerran välein, sillä muuten niihin alkaa kerääntymään likaa, öljyä, bakteeria ja hikeä, jotka saattavat aiheuttaa iho-ongelmia.

Mitä rintaliivit tekee?

Liivin ympärys kannattelee rintojen painoa ja pitää liivit vartaloa vasten. Kupit peittävät, tukevat ja ympäröivät rintoja. Niiden muoto ja rakenne muotoilevat rintojen ulkonäköä, ja ne voivat esimerkiksi pienentää, pyöristää ja kohottaa rintoja.

Mikä väri ei näy valkoisen alta?

Omasta ihonväristä riippuen valkoiset liivit näkyvät herkästi yhtä selvästi vaatteiden alta kuin mustat. Jos puet valkoiset liivit, valitse malli, jossa on kaunista pitsiä tai brodeerausta, jolloin näkyminen ei ollenkaan haittaa. ”Punaiset liivit eivät näy valkoisen paidan alla.”

Mitä tapahtuu jos ei käytä rintaliivejä?

Ilman liivejä rinnat alkavat roikkua. Rintojen roikkuminen riippuu pääasiassa rintojen kudostyypistä, joka johtuu perimästä. Sen lisäksi roikkumiseen vaikuttavat myös muun muassa hormonitoiminta ja elintavat.