Mitä tarkoittaa esiliina?

Esiliina on kankaasta tai muusta materiaalista valmistettu vaate, joka peittää kehon etupuolen. Ravintolatyöntekijät käyttävät esiliinaa hygieenisistä syistä, mutta monilla muilla aloilla sitä käytetään suojaamaan vaatteita lialta tai vartaloa vaurioilta.

Mikä on Essu?

lempinimi ekstaasille. Mä vedin essuu ja olin ihan aineissa.

Mikä on Essu englanniksi?

apron {subst.} pinafore {subst.}

Mikä on englanniksi susi?

susi {substantiivi} wolf {subst.}

Kuka keksi huulipuna?

Huulipunan teollinen valmistus alkoi vuonna 1915, kun amerikkalainen Maurice Levy kehitti sille nykyisen kaltaisen sylinterimäisen kotelon. 1930-luvun lamavuosina ja toisen maailmansodan aikana huulipuna oli yksi harvoista ylellisyyksistä, jotka länsimaiset naiset soivat itselleen.

Mikä on kermavaahto englanniksi?

kermavaahto {substantiivi} whipped cream {subst.}

Mikä on piirtäminen englanniksi?

piirtäminen {substantiivi} drawing {subst.}

Montako ihmistä susi on tappanut?

Luonto-Liiton mukaan susi on tappanut ihmisen viimeksi 1880-luvun alussa, eikä susi ole raadellut ihmistä yli sataan vuoteen. 1800-luvulla susien arvioidaan tappaneen miltei 80 ihmistä. Mahdollisesti vain kaksi sutta surmasi Varsinais-Suomessa yhteensä 22 lasta vuosina 1879–1882.

Voiko susi syödä ihmisen?

Terve susi välttelee ihmistä. Ihmisiä saalistavat sudet. Esimerkiksi Intiassa on raportoitu tapauksia, joissa nälkiintyneet sudet ovat alkaneet saalistaa nuoria lapsia luonnollisen ravinnon loputtua. Itseään tai poikasiaan puolustava susi voi poikkeustilanteissa hyökätä ihmisen kimppuun.

Mikä on savupiippu englanniksi?

savupiippu {substantiivi} chimney {subst.} funnel {subst.} smokestack {subst.}