Mitä trampoliini kehittää?

Trampoliini on monipuolinen kuntoiluväline, jota käytetään muun muassa fysioterapiassa neurologisessa kuntoutuksessa. Trampoliinihyppelyn on todettu mm. kehittävän alaraajojen voimaa ja lihaskestävyyttä sekä kehonhallintaa ja koordinaatiota. Lisäksi hyppely on erinomainen keino parantaa tasapainoa ja ketteryyttä.

Paljonko Aconin Tramppa maksaa?

Acon 4,3m trampoliinin perusmalli maksaa noin 729€ (vain trampoliini). Turvaverkon kanssa hinta vaihtelee 879€ ja 969€ välillä riippuen siitä, haluaako asiakas ostaa standard vai premium turvaverkon. (Huom! materiaalikustannukset ja kampanjat voivat vaikuttaa hinnoitteluun).

Miten valita trampoliini?

Mieti, miten paljon tilaa pihallasi on ja miten paljon siitä haluat käyttää trampoliinille. Mieti minne sijoitat trampoliinin. Suosittelemme pehmeää alustaa, kuten esimerkiksi ruohoa. Trampoliinia ei kannata koskaan sijoittaa kovalle alustalle, sillä trampoliinilta pudotessa riski loukkaantumiseen on suurempi.

Onko trampoliinilla hyppiminen hyvää liikuntaa?

Vaikka pomppiminen tuntuu leikiltä, trampoliinilla hyppely on todella tehokasta liikuntaa, joka vauhdittaa rasvanpolttoa. Tutkijat vertailivat juoksua ja trampoliinihyppelyä vuonna 2016, ja havaitsivat, että hyppely lisäsi energiankulutusta ja elimistön hapenottokykyä vielä juoksuakin paremmin.

Mitä trampoliinin alle?

Trampoliini pitää sijoittaa pehmeälle alustalle, eli ei asfaltille, kiveykselle tai kivituhkalle. Trampoliinia ei saa laittaa myöskään hiekka-alustalle, jotta hiekka ei kulkeutuisi trampoliinille. Nurmikko ei kuitenkaan tykkää trampoliinista, mikä varjostaa sitä. Nurmikko kellastu, kun se ei saa tarpeeksi aurinkoa.

Pitääkö trampoliini purkaa talveksi?

Laadukkaan trampoliinin voi siis jättää ulos myös talveksi, mutta suosittelemme sinua viemään turvaverkon, hyppymaton ja reunapehmusteen pois talven ajaksi säilöön. Jos välttämättä haluat kuitenkin jättää koko trampoliinin talveksi ulos, niin muistathan putsata lumen pois trampoliinin päältä.

Minkä muotoinen trampoliini?

Pyöreä trampoliini soveltuu kaikille. Soikean muotoisessa trampoliinissa kontrolli on parempi ja siinä on mahdollista hypätä korkeammalla kuin pyöreän muotoisessa trampoliinissa. Pyöreän trampoliiniin johdattaessa hyppijää trampoliinin keskelle soikean muotoisessa trampoliinissa on useampi alue, missä voi hyppiä.

Onko FitNord trampoliini hyvä?

FitNord trampoliini on esimerkiksi hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta alle 300 euron hankintaan nähden ja on muihin markkinoilla oleviin, kalliimpiin trampoliineihin verrattuna, silti turvallinen ja laadukkaista materiaaliesta valmistettu.

Voiko trampoliinilla nukkua?

Yö taivasalla on jo itsessään elämys, mutta tiesitkö, että yön voi nukkua myös trampoliinilla? Trampoliinilla nukkuminen on hauska aktiviteetti niin pienille lapsille, teineille kuin aikuisillekin. Voit viettää laatuaikaa koko perheen voimin trampoliiniteltassa tai nukkua makuupusseissa tähtitaivasta katsellen.

Millä trampoliini kiinni maahan?

Salta-ankkurisarjalla voit ankkuroida trampoliinin maahan ja ehkäistä tuulivaurioita. Kovilla tuulilla trampoliini voi liikkua tai lentää aloiltaan, aiheuttaen vahinkoa niin trampoliinille kuin ympäristöllekin.