Mitä tukku tarkoittaa?

Tukkukauppa on tavaroiden markkinointia suurina erinä, jossa tukkukauppa toimii valmistajan tai tuottajan ja vähittäiskaupan välisenä yhdyssiteenä. Tukkukaupan asiakkaana ovat yritykset, kun taas vähittäiskaupan kohderyhmänä ovat kuluttajat.

Voiko kuluttaja ostaa tukusta?

Päivittäistavara-alan tukkukauppa Metro-tukku laajentaa toimintaansa koronakriisin johdosta. Tiistaista alkaen tukkutuotteita voivat ostaa myös tavalliset kuluttajat. Vuodesta 1901 tukkukauppaa harjoittanut Wihuri Oy Aarnion Metro-tukku avaa emetro.

Mitä tarkoittaa Foodservice?

Päivittäistavaramarkkinoihin luetaan myös Foodservice (HoReCa) -tukkukaupan asiakkaiden, kuten julkisten laitosten päivittäinen ruokahuolto sekä muiden asiakkaiden, kuten yksityissektorin ravintoloiden, kahviloiden ja henkilöstöravintoloiden myynti.

Mitä tarkoittaa Snack?

välipala {subst.}

Mitä tarkoittaa Cook?

cook [cooked|cooked] {verbi} paistua [paistun|paistunut] {v.} keittää [keitän|keittänyt] {v.} kypsyä [kypsyn|kypsynyt] {v.} laittaa ruokaa {v.}

Mikä on HoReCa?

HoReCa-lyhenne tulee sanoista Hotels, Restaurants ja Catering. Suomessa on noin 16 143 ammattikeittiötä (2020) eli HoReCa-toimipaikkaa, jotka tarjoavat asiakkailleen vuosittain noin 749 miljoonaa ateriaa.

Mitä tarkoittaa Eat suomeksi?

eat [ate|eaten] {verbi} syödä [syön|syönyt] {v.}

Miten syödään Lemon Snack?

Minisitruunoita kutsutaan nimellä Lemon Snacks. Pienikokoisia minisitruunoita voi syödä kokonaisina kuorineen päivineen. Niitä voi myös käyttää leivonnaisten koristeena ja ne voivat antaa makua ruokiin.

Mitä tarkoittaa paistaa?

Paistaminen on elintarvikkeen kuumentamista, jossa syntyy väriä ja makua antava paistopinta. Lisäksi ruoka tuoksuu ja näyttää herkulliselta. Paistamislämpötila vaihtelee raaka-aineen mukaan, liha kuumemmassa pannussa kuin kala. Paistamisessa käytetään ruoka-aineen omaa rasvaa tai lisättävää rasvaa.

Mitä tarkoittaa tavara Älä?

Kaupan ala on tavaroiden ostoon ja myyntiin keskittynyt toimiala, joka koostuu tukku- ja vähittäiskaupasta. Tukkukaupan asiakkaina ovat yritykset, ja vähittäiskaupan kohderyhmänä ovat kuluttajat.