Miten eroaa osa ja Erämaksu?

Osamaksu ja erämaksu eroavat toisistaan siten että osamaksulla ostos maksetaan osissa, eli ostaja omistaa tuotteen täysin vasta sitten, kun viimeinen osa on maksettu. Erämaksulla ostoksen summa jaetaan eriin ja omistus siirtyy ostajalle heti.

Voiko osamaksua maksaa enemmän?

Voit milloin tahansa sopimuskauden aikana maksaa normaalia osamaksuerää suurempia suorituksia. Käytäthän suurempaa suoritusta maksaessa laskusi viitenumeroa.

Tuleeko Svea lasku sähköpostiin?

Lasku tulee sähköpostitse sinulle vasta sitten kun tuote on toimitettu sinulle. Mikäli valitset maksutavaksi Svea laskun, siitä ei aiheudu sinulle lisäkuluja.

Mitä tapahtuu jos ei maksa osamaksua?

Jos osamaksuja ei pysty maksamaan tai ne myöhästyvät, on myyjällä silloin oikeus vaatia tuote takaisin. Jos osamaksujen maksamisen kanssa on ongelmia, kannattaakin ottaa heti yhteyttä myyjään ja selittää tilanne.

Milloin osamaksu kannattaa?

Osamaksu on hyvä ratkaisu, jos esimerkiksi palkkatulot eivät riitä koko tuotteen maksamiseen kerralla. Osamaksulla ostettaessa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota mahdollisiin lisäkuluihin. Lisäkuluja voivat olla muun muassa korot ja käsittelymaksut.

Onko Klarnalla raja?

Klarnan käytössä ei ole ennakkoon määritettyä käyttörajaa.

Onko osamaksu luotto?

Myös osamaksu on luotto, jonka maksamiseen sisältyy usein laskutus- ja korkokuluja. Osamaksun kokonaiskuluja voi olla vaikea hahmottaa, koska osamaksua myöntävät rahoitusyhtiöt merkitsevät todelliset vuosikustannukset hyvin eri tavoin. Osamaksu voi lopulta muodostua varsin kalliiksi tavaksi maksaa tuote.

Onko Klarnalla korko?

Klarnan osamaksusopimus on käytännössä katsoen laina, johon kuuluu luonnollisesti korko ja muita mahdollisia kuluja. Klarnan luottosopimus ehdoista selviää, että korko on 18,90%. Esimerkki: Electrolux pyykinpesukone maksaa 1310,05€ 3 kuukauden osamaksulla.

Onko Svea luotettava?

Svea Ekonomi on tunnettu ja luotettava pankki, joka tarjoaa niin säästötilejä kuin erilaisia lainoja ja maksuratkaisuja. Mitä tietoa etsit? Svea Ekonomi tarjoaa vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroa hintatakuulla.

Kauanko lasku voi olla myöhässä?

Laskun eräpäivän jälkeen sinulla on vielä kaksi viikkoa aikaa maksaa lasku, ennen kuin myöhästymisestä tulee mitään seurauksia. Ei siis haittaa mitään jos maksat laskusi muutama päivä eräpäivän jälkeen, kunhan maksu on maksettu 14 päivän sisällä.