Miten vaihtaa Plussa-kortti?

Jos korttisi katoaa, voit tilata uuden veloituksettoman Plussa-kortin ja ilmoittaa vanhan katoamisesta kirjautumalla sisään. Saat uuden Plussa-kortin postitse kotiisi noin kahden viikon kuluessa. Voit ilmoittaa kortin katoamisesta myös Plussan asiakaspalvelulle soittamalla 01019 8604.

Mistä löydän oman Plussa-kortin numeron?

Löydät uuden Plussa-numeron jatkossa maksukorttisi taustapuolelta.

Voiko toisen Plussa korttia käyttää?

Mikäli jäsenellä on fyysinen tunniste, kuten muovinen Plussa-kortti, tulee poistamisen jälkeen kortti hävittää asianmukaisesti niin, etteivät ulkopuoliset henkilöt voi käyttää sitä.

Mistä näkee Plussa-kortin saldon?

Näet Plussa-tilisi saldon käyttämällä Plussa-korttiasi kaupan maksupäätteellä. Talouden rahasaldon näkevät pääkortinhaltija sekä hänen valtuuttamansa rinnakkaiskortinhaltijat.

Mitä Plussa-kortti maksaa?

Jäsenyys on veloitukseton. Opiskelijan K-Plussa on tarkoitettu kolmannen asteen opiskelijoille. Opiskelijan K-Plussalaisena saat 5 % rahaa takaisin ruokaostoksistasi. Lisäksi saat henkilökohtaisia etuja.

Voiko Plussa-korttia käyttää puhelimella?

Plussa-mobiilikortti toimii kaikissa nykyaikaisissa Android-laitteissa, joissa on NFC-kyvykkyys.

Voiko Plussa-kortin lisätä Apple walletiin?

Plussa-korttia tai maksukorttiin yhdistettyä Plussa-ominaisuutta ei valitettavasti pysty lisäämään Apple Walletiin, sillä Apple Wallet ei tue Plussa-kortteja. Apple Payllä maksaessasi et siis pysty keräämään tai hyödyntämään Plussa-pisteitä tai -etuja.

Miten OmaPlussa toimii?

Edut latautuvat viikoittain Plussa-kortille automaattisesti. Viikoittain vaihtuvan tuote-edun saavat käyttöönsä kaikki K-Ruoka-sovelluksen käyttäjät. Viikoittain vaihtuva tarjoustuote on kaikilla sovelluskäyttäjillä sama, ja sen näkee omasta K-Ruoka-sovelluksesta. Etu tulee aktivoida sovelluksessa joka viikkoa.

Saako K autosta plussaa?

Plussa-etuautot huippuhinnoin! Autoja on rajoitetusti saatavilla, joten kannattaa toimia nopeasti. Plussakortti on edellytyksenä Plussa-pisteiden saamiseksi. Kampanja on voimassa toistaiseksi ja koskee kuluttaja-asiakkaita.

Voiko K-plussa-korttia käyttää ilman korttia?

K-Plussa ottaa käyttöönsä puhelimessa toimivan K-Plussa-mobiilikortin. K-Plussa-mobiilikortti on Android-puhelimeen ladattava sovellus, joka toimii lähiluettavan K-Plussa-kortin tavoin K-ryhmän kaupoissa. Sovellus on beta-versio, jota kehitämme edelleen.