Onko popcorn terveellistä?

Popcorn on tutkitusti terveellinen herkku. Popcorn sisältää painostaan kymmenesosan proteiinia, sekä huomattavan määrän rautaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Popcorn on muita napostelutuotteita terveellisempi herkku, sillä se sisältää vain vähän rasvaa, mutta paljon kuituja.

Onko popcorn terveellisempää kuin porkkana?

Porkkana on popcorniin verrattuna ylivertainen lähinnä beetakaroteenin määrässä. Moni saattaa ajatella, että terveellinen porkkana päihittää ravintoarvoillaan herkuksi miellettävän popcornin mennen tullen. Se on totta – ainakin mikäli porkkanaa tulee popsittua ainoastaan beetakaroteenin toivossa.

Voiko laihduttaja syödä popcornia?

Makeat leivonnaiset (pulla, kääretorttu jne.), suolaiset leivonnaiset (piirakat, pasteijat), makeiset, perunalastut, popcornit, jäätelö ja monet muut makeat ja suolaiset herkut kuuluvat siis ruokiin, joita tulisi syödä enintään 100 g päivässä tai enintään 10 % kokonaisenergiasta.

Onko Popcorneissa paljon kaloreita?

Popcorn-pakkaukset ovat suuria. 250 gramman large-kokoisessa popparilaatikossa on kilokaloreita on 1200. ”Kaksi kertaa enemmän kaloreita kuin normaalissa ateriassa,” Mustajoki laskee.

Kumpi on terveellisempää popcorn vai sipsit?

7 Ovatko popcornit terveellisempiä kuin perunalastut? Perunalastujen ja popcornin vertailu osoittaa, että popcornit ovat perunalastuja terveellisempiä. Popcornit sisältävät vähemmän rasvaa ja energiaa sekä enemmän kuitua kuin perunalastut.

Onko popcorn hiilihydraatit?

Popcornit 7 desilitraa ilman öljyä kypsennettyjä popcorneja sisältää 93 kilokaloria, 19 grammaa hiilihydraatteja sekä 3,5 grammaa kuitua. Kun kaipaat pientä suolaista herkkupalaa, valitse popcornit rasvaisten perunalastujen sijaan.

Onko Mikropopcornit terveellisiä?

Ilman lisättyä rasvaa ja suolaa popcornit ovat varsin terveellisiä, sillä annos 100 grammaa valmista poprconia sisältää vain 93 kaloria, gramman rasvaa, kuitua huikeat 11 grammaa ja täysjyvää 85 grammaa.

Onko Mikropopcornit epäterveellisiä?

Voit itse vaikuttaa niiden kalorimäärään. Ilman lisättyä rasvaa ja suolaa popcornit ovat terveellisiä: 0,75 litran annos valmista popcornia sisältää vain 93 kaloria, gramman rasvaa sekä melkein neljä grammaa kuitua, kertoo CNN. Popcornit sisältävät myös täysjyvää ja antioksidantteja.

Paljonko mikro Popcornissa on kaloreita?

Popcorn mikropopcorn kalorit 320 kcal.

Mikä öljy popcorn?

Popcornit kattilassa Varaa popcornien valmistukseen reilun kokoinen, vähintään kolmen litran kannellinen kattila. Lisäksi tarvitset popcornjyviä ja öljyä – esimerkiksi rypsiöljy, oliiviöljy ja voi käyvät.