Mikä materiaali helteellä?

Materiaalit ratkaisevat Kuumalla kannattaa ehdottomasti suosia luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa, silkkiä ja pellavaa. Myös muuntokuituna tunnettu viskoosi on hyvä valinta juhlavaatteisiin, sillä vaikka se on keinokuitu, se on valmistettu luonnollisista materiaaleista.

Mitä pukea mekon kanssa?

Juhliin voi mekon lisäksi pukea jakun, neuletakin tai huivin. Mekolle hyviä vaihtoehtoja ovat housupuku tai housut ja juhlava pusero.

Onko viskoosi viileä?

Viskoosikuitujen rakenne on huokoinen, ja siitä syystä niiden kosteuden imemiskyky on hyvä. Niinpä viskoosikangas tuntuu miellyttävän viileältä. Se ei myöskään sähköisty. Pellavalla on hyvä kosteuden imemiskyky, joten se tuntuu iholla viileältä.

Mikä vaate Hoikentaa?

Kerrospukeutuminen peittää vartalon mittäsuhteet, esimerkiksi lyhyet jalat ja pitkän selän, ja piilottaa muhkurat. Jätä vartalosi hoikin osa esille, esimerkiksi ranteet tai nilkat. Kauniisti laskeutuva neulos, silkki, villa tai viskoosi, hoikentaa aina. Suosi yhtenäistä värisuoraa keskellä.

Onko polyesteri huono?

Polyesteri toimii esimerkiksi teknisissä vaatteissa, koska se kestää hyvin säätä ja pesua eikä rypisty. Polyesteriä voidaan kierrättää sulattamalla. Miinukset: Koska polyesteri on muovia, se ei hengitä ja sähköistyy pakkasella. Osa polyestereistä myös nyppyyntyy helposti.

Onko polyesteri kuuma kesällä?

Väljä polyesterivaate toimii siis aivan hyvin myös kesähelteellä, sillä se ei ime itseensä kosteutta, kuten monet luonnonkuidut. Siksi sitä käytetään myös paljon urheiluvaatteissa.

Mitä päälle hautajaisiin kesällä?

Kesällä ja helteellä hautajaisiin pukeudutaan samalla kaavalla, mutta pyri helpottamaan oloasi valitsemalla kevyitä luonnonmateriaaleja sekä vaatteita, joissa ei ole paksua vuorta. Musta kevyt mekko, ohuet sukkahousut ja hillityt asusteet toimivat kesällä järjestettävissä hautajaisissa paremmin kuin hyvin.

Voiko hautajaisiin laittaa tummansinisen mekon?

Jos mustia vaatteita ei ole, sen ei kannata antaa estää hautajaisiin osallistumista. Esimerkiksi harmaa, tummanruskea tai tummansininen vaatetus sopii myös hyvin hautajaisiin. Hautajaispukeutuminen on lähestymässä muuta juhlapukeutumista ja tiukkoja pukukoodeja harvoin enää noudatetaan täysin.

Voiko häihin laittaa Valkopohjaisen mekon?

Valkopohjainen mekko häihin Valkoinen väri häissä on perinteisesti varattu morsiamelle. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö vierailla voisi olla mitään valkoista päällään. Esimerkiksi valkopohjainen kuvioitu mekko on sopiva valinta häävieraalle.

Mikä materiaali ei Nyppyynny?

Valitse laadukas materiaali Muun muassa merinovilla, alpakka ja mohair eivät nyppyynny herkästi. Koska ne kuitenkin ovat arvokkaita materiaaleja, niistä valmistetuissa vaatteissa on usein mukana keinokuituja.