Kenelle sopii A linjainen mekko?

A-linjainen malli muistuttaa empiremallia, mutta erona on se, että A-linjaisessa mekossa sauma on vyötärön kohdalla. Tämä malli sopii erityisen hyvin sinulle, jolla on päärynänmuotoinen vartalo (eli hartioita leveämpi lantio ja kapea vyötärö).

Mitä eroa on Mekolla ja Leningillä?

Minimekko on minimuodin mukainen lyhyt leninki, joka tuli tunnetuksi esimerkiksi Mary Quantin luomusten myötä. Niiden helma päättyy selvästi polvien yläpuolelle. Minimekko vähensi paidan ja leningin eroa ja nykyään lyhythelmaisia leninkejä saatetaan käyttää housujen päällä.

Mitä tarkoittaa mekko?

Sana mekko on tuntematonta alkuperää ja lienee alkujaan tarkoittanut päällysvaatetta, joka suojasi lialta ja kosteudelta. Myöhemmin sitä ruvettiin käyttämään pikkulapsen pitkän paidan tapaisesta vaatteesta, sitten yksiosaisesta naisen puvusta, leningistä, jopa hääpuvusta.

Mikä on Jerseymekko?

Jerseymekoilla luot tyyliä arkeen Jerseymekko on nimensä mukaisesti valmistettu jerseykankaasta, joka on koneella kudottua neuloskangasta ja se on erittäin monikäyttöinen vaatekappale. Jerseymekko on ryhdikäs sekä samalla rento ja näin ollen meneekin vaikka vapaa-ajalla tai töissä sekä miksei myös juhlissa.

Mikä on A linjainen?

A-linjainen-hääpuku Se on on saanut nimensä A-kirjainta muistuttavasta muodostaan. A-linjaisessa morsiusmekossa on vartaloa myötäilevä yläosa, ja se levenee vyötäröltä melko voimakkaasti helmaa kohti.

Minkä värinen tämä mekko on?

Helmikuussa Twitteristä alkanut mekkokohu lainehti ympäri maailmaa villisti, kun kansalaiset kiistelivät mekon väristä. Mekko on oikeasti mustasininen, mutta koska väri on aivojen tekemä havainto verkkokalvon vastaanottamasta valosta, ihmiset voivat nähdä värit eri tavoin.

Mikä on liian lyhyt mekko?

Jos hame on sellainen, että se päällä joutuu vähän väliä korjailemaan helmaa esimerkiksi nykimällä sitä alaspäin, niin silloin se on liian lyhyt. Hameessa pitää pystyä liikkumaan normaalisti ja esimerkiksi kumartumaan ja kyykistymään tarvittaessa ilman vaaraa vilauttelusta.

Voiko iltapuku olla musta?

Smokki ja iltapuku Sen voi korvata myös tummalla (musta) puvulla. Naisen iltapuku on juhlavasta kankaasta valmistettu yksi- tai kaksiosainen iltapuku, jonka pituus voi nykysäännön mukaan vaihdella ministä täyspitkään. Iltapuku voi olla myös juhlava housupuku tai naisten smokki.

Voiko iltapuku olla lyhyt?

Perinteisesti tumma puku naisilla tarkoittaa juhlavasta kankaasta valmistettua iltapukua. Iltapuku voi olla lähes minkä mittainen tahansa, maksimissaan kuitenkin jalkapöydän päälle. Juhlan tilaisuuden ja muodin salliessa myös lyhyempi mitta käy, kunhan asun arvokkuus säilyy.

Miten pukea y vartalo?

Y-vartalolle sopivat paidat ja puserot Pyöreä, avara, halterneck ja vesiputouskaula-aukko pehmentävät ylävartalon kulmikasta mallia. Vältä olkapäitä korostaviä yläosia, satiinia, röyhelöitä, poolopaitoja, venepääntietä, rypytettyjä hihoja, näyttäviä kuvioita tai yksityiskohtia kuten taskuja.