Mikä on suosituin maksutapa verkkokaupoissa?

Suosituin maksutapa Suomessa on verkkopankkimaksaminen (lähde: Paytrail), joka kehittyykin jatkuvasti helpommaksi käyttäjille. Lähivuosina suosiota suomalaisissa verkkokaupoissa kasvattanut MobilePay on taas yksi nopeimmista tavoista viedä ostos loppuun asti, mikä nostaa oston suorittamisen todennäköisyyttä.

Mitä eri maksutapoja verkkokaupoissa on?

verkkopankki 63 % pankki- tai luottokortti 49% lasku 23% PayPal 21% MobilePay 16% osamaksu 6%

Miten maksetaan verkkokaupassa?

Suomessa suosituimmat verkkokaupan maksutavat ovat verkkopankkimaksut sekä korttimaksaminen (Credit tai Debit), mutta myös esimerkiksi laskuille ja erilaisille mobiilimaksutavoille löytyy käyttäjänsä. Yleensä fiksuinta onkin tarjota asiakkaille mahdollisimman monipuolisesti erilaisia maksutapoja.

Mitä tarkoittaa maksutavat?

Maksutapa on tapa, jolla tuotteet tai palvelut maksetaan.

Mikä on turvallisin maksutapa?

Yleensä verkko-ostokset kannattaa maksaa luottokortilla tai MobilePaylla. Se on turvallisempaa kuin suoraan verkkopankista maksaminen. Myös verkkomaksupalvelut, kuten Paytrail tai Klarna ovat myös turvallisia maksutapoja.

Onko MobilePay verkkomaksu?

Verkkomaksut ilman korttitietojen syöttämistä MobilePay Online antaa paremman ostokokemuksen verkkokauppaostoksiin. Asiakkaan ei tarvitse kaivaa esiin lompakkoa tai luovuttaa korttitietojaan. MobilePayn verkkomaksussa ei myöskään ole maksurajoituksia. Pyyhkäisy toimii niin kauan, kun kortilla on katetta.

Mitä maksutapoja on olemassa?

Suomen Verkkomaksujen mahdollistamia maksutapoja ovat kotimaiset verkkopankit, Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, Collecter, Joustoraha, PayPal ja Klarna.

Voiko verkkokauppa Comissa maksaa käteisellä?

Myymälässä voit maksaa käteisen lisäksi Visa-, MasterCard-, Visa Electron- ja American Express -maksukorteilla, useimmilla pankkien sovelluksilla, Google Paylla tai Apple Paylla.

Onko turvallista maksaa luottokortilla netissä?

Luottokortti on hyvä maksutapa verkko-ostoksiin, sillä saat kuluttajasuojalain mukaisen turvan mahdollisten ongelmien varalle. Verkkokaupoissa kortilla maksaminen on turvallista vahvan tunnistautumisen ansiosta.

Milloin maksukortti vanhenee?

Korttisi on voimassa sen kuukauden loppuun saakka, joka kortin etupuolella on mainittu. Jos kortillasi on esimerkiksi päiväys 06/20, on korttisi voimassa kesäkuun 2020 loppuun saakka.