Mikä sopii hameen kanssa?

Hameen kanssa sopii lähes mikä vain paitapusero tai kauluspaita. Paidan voi sujauttaa hameen alle tai sitten solmia paidan helman rennosti hameen päälle. Hihat käärimällä toimii hyvin myös kesällä! Talvellä tähän voi hyvin yhdistää vielä villapaidan tai pitkän neuletakin.

Miten estää mekon nouseminen?

=+ Käytä alushametta ja suosi luonnonkuituja Tekokuituiset vaatteet sähköistyvät helpoiten, joten luonnonkuitujen – kuten puuvillan, pellavan ja villan – suosiminen talvipakkasilla kannattaa. myös laadukas alushame estää mekon ja hameen helmoja tarrautumasta kiinni jalkoihin.

Mikä on hameen pituus?

Hame voi olla hieman polven yläpuolella, polvimittainen tai jopa puolipohkeeseen, joka onkin tullut myös muodikkaaksi pituudeksi. Klassinen tyyli on hieman polven alapuolelle ylettyvä hame, joka sopii hyvin monenlaisille vartalotyypeille ja eripituisille henkilöille.

Mikä on Kellohame?

Kellohame tarkoittaa ympyränä tai puoliympyrän muotoon leikattuun hametta. Muodolla saadaan hameeseen aaltoileva, väljä helma.

Mikä on Puolihame?

Kevään raikkaimman näköinen hamemitta tulee kuitenkin tässä: klassinen puolihame. Puolihameen mitta on vähän polven alapuolelle, ja malli mukailee mieluiten perinteistä kynähametta.

Mikä paita mustan hameen kanssa?

Mustassa slip-hameessa on juhlavaatteen eleganssia. Kokeile yhdistää se päivällä rentoon neuleeseen, tank-toppiin tai t-paitaan. Neonvihreä on ollut yksi viime kausien trendiväreistä. Kirkas sävy näyttää erityisen upealta mustan rinnalla.

Miten poistaa sähköisyys kankaasta?

Sekoita 1 dl vettä ja noin 2 tl huuhteluainetta suihkepullossa. Ravista hyvin sekaisin. Suihkuta huuhteluaine-seosta mieluiten kankaan nurjalle puolelle tai vuoriin. Pieni määrä saattaa riittää. Anna kuivua.

Miksi vaatteet Sähköistyy?

Vaatteet sähköistyvät, koska ne eivät saa tarpeeksi kosteutta. Kuivaa ihoa vasten vaate sähköistyy entisestään. Siksi kosteutta kannattaakin lisätä, esimerkiksi rasvaamalla ihoa kosteusvoiteella ennen pukemista. Juhlamekon helma ei tartu sukkahousuihin yhtä hanakasti, jos sukkahousujen alle levittää kosteusvoiteen.

Mistä kankaasta alushame?

Alushame apuun Silkki ja viskoosi ovat alushameen materiaaleina hyviä, koska ne eivät sähköisty yhtä paljon kuin tekokuidusta valmistetut. Myös muiden tekstiilien materiaalit on syytä katsoa ja kaupassa valita viisaasti, jos on kyllästynyt rätiseviin ja tarttuviin vaatteisiin.

Minkä pituinen mekko hautajaisiin?

Naisille klassisia valintoja hautajaisiin ovat hihallinen mekko tai hihaton mekko yhdistettynä jakkuun tai neuleeseen. Myös housupuku on etiketin mukainen valinta hautajaisiin. Helman pituudessa kannattaa pyrkiä vähintään klassiseen polven yläpuolelle jäävään mittaan.